Okul Öncesi Eğitimi Öğrencilerinden Ziyaret

Okul Öncesi Eğitimi Öğrencilerinden Ziyaret

Öğrenciler ve idareciler İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın`ı Ziyaret etti




2011-2012 Eğitim - öğretim yılı sonunda, 21-31 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenlikleri” kapsamında;



Bugün saat:10:00'da
Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür vekili Rahşan Polat YAMAN, Okul öncesi eğitimi öğretmeni Seda İNCE ve öğrencileri İl Emniyet Müdürü  Ömer AYDIN'ı makamında ziyaret ederek, yıl boyunca el becerileri ile hazırlamış oldukları hediyeleri takdim ettiler.


Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür vekili Rahşan Polat YAMAN, Balıkesir Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği sosyal içerikli ve eğitim projelerin çok başarılı olduğunu, özellikle Aile içi şiddet konusunda Beyaz Lale projesine Emniyet Müdürlüğünün öncülük yapması biz bayanları çok memnun etti. Emniyet Müdürlüğünün proje odaklı çalışmalarını, toplumun her kesimine hitap ettiğinden dolayı dikkat çekici buluyorum. dedi.

İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Anaokulu öğrencilerinin ziyarete hazırlıklı gelmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Okul öncesi eğitim ile, çocukların gelişimlerinin desteklenerek, sağlıklı ve başarılı bir gençliğinsorumluluk sahibi vatandaşlığın, üretkenliğin ve adaletli bir toplumun temelleri atılmaktadır.


Balıkesir Emniyet Teşkilatı olarak sorumluluk bilinci içerisinde anaokulu öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, Hacivat Karagöz Destekli Trafik Eğitimi projemiz, 30.04.2010 tarihinden itibaren il merkezinde tüm anaokullarında uygulamaya devam etmektedir.” dedi.

Ayrıca, öğrencilerinden çok iyi gelecek beklediğini ifade ederek çok çalışmaları için kendilerinden söz aldı.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına öğrencilere polis logolu hediyeler verdi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli