Okul servisi kaza yaptı

Okul servisi kaza yaptı

Şans eseri öğrencilere bir şey olmadı

Bandırma-Ramazan Konuş İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini taşıyan bir servis minibüsü Sunullah Mahallesi 910 sokakta direğe çarpmak sureti ile kaza yaptı.

 14 öğrencinin bulunduğu servis kazasında öğrenciler yaralanmazken kontrol amacıyla Bandırma Devlet Hastanesine götürüldü. Kazayı haber alan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan çocukların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kaymakam Yazar, ?çocuklarımızın sağlık durumunda hiçbir sıkıntı yok. Olayda yaralanma olmaması sevindirici? dedi.

Kazayı yapan servis aracının sürücüsü Bilgin Sargın ise kaçınılmaz kaza için önüne ani çıkan otomobilden kurtulmak için direksiyonu kırınca, direğe çarpmak zorunda kaldığını, kendisini sıkıştıran özel otomobilin ise plakasını alamadan olay yerinden kaçtığını vurgulayarak, olayın sevindirici yanının uyarıda bulunmasına karşın emniyet kemerini takmayan öğrencilerin sarsıntıdan hafif şekilde koltuklara çarptığını, ancak her hangi bir yaralanmanın sözkonusu olmadığını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Okul servisi kaza yaptı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli