Ok´tan çarpıcı açıklamalar

Ok´tan çarpıcı açıklamalar

CHP Bandırma belediye başkan aday adayı Metin Ok: ?Tolga Tosun, yanında gözükenleri derhal tasfiye etmeli?

CHP Bandırma belediye başkan aday adayı Metin Ok:

?Tolga Tosun, yanında gözükenleri derhal tasfiye etmeli?

?Adaylık süreci, geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşandığı bir süreç olarak hatırlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi´nin(CHP) Bandırma eski ilçe başkanı ve 31 Mart 2019 yerel seçimindeki başkan aday adayı Metin Ok, ?Bandırma Manşet?e, yaşanan aday adaylığı süreci ve seçim sonunda yaşanabilecek olayları değerlendirdi.

/resimler/2019-2/9/1534204254585.jpg

Aday adaylığı süreci içinde Av. Tolga Tosun´un, kendisine, ?Benim lehime aday adaylığından çekil, seni başkan yardımcısı yapayım? önerisiyle geldiğine işaret eden Ok, şöyle konuştu:

?Kendisine bunun olamayacağını belirttim. Çünkü hem Bandırma için projelerimi yaşama geçirmeyi hedeflediğimi, hem de yaşım gereği kendisinden büyük olmam nedeniyle yanında başkan yardımcılığı yapmanın etik bulunmadığını anlatarak kabul etmedim.?

/resimler/2019-2/9/1535340818558.jpg

Av. Tolga Tosun´un Bandırma belediye başkan adayı olarak belirlenmesi sürecinde CHP´ye hiç de yakışmayacak bir şekilde geçmişe dönük hesaplaşmaların, geleceğe yönelik beklentilerin yaşanmasını üzüntüyle karşıladığını vurgulayan Ok, şu değerlendirmede bulundu:

?Bu süreçte CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu dahil tüm yöneticilerimizle görüşmelerimizde hem kendimi ve Bandırma için projelerimi anlattım. Diğer hiçbir aday adayı aleyhine ne dosya götürdüm, ne de elimde zaten böyle bir dosya vardı. Ama başkaları bunu yaptı. Bugün Tolga Tosun´un arkasındaki fotoğrafa bakarsanız bunu rahatça görürsünüz. Bu fotoğrafın arkasında egoların, intikam duygularının bulunduğu çok açık. Bunu zaten herkes görüyor. Bu olaya müdahil olmanın bu kişilere ne kazandırdığını da anlamam mümkün değil.?

/resimler/2019-2/9/1536377226087.jpg

CHP´nin, Bandırma´nın ismi kullanılarak kişilerin, başka kişiler adına hesap kesilecek bir parti olmamasının gerektiğine dikkati çeken Ok, şunları söyledi:

?Tolga Tosun kardeşime başarılar dilerken, şunu öneriyorum: Çeşitli hesaplar içinde yanında gözüken bu kişileri derhal tasfiye ederek yanından uzaklaştır. Yoksa gelecekte çok daha sıkıntılar yaşarsın. Tosun´un çeşitli egolarını tatmin etmek isteyen ve gelecekte kişisel hesapları bulunanlara da, ?Tolga Tosun´u, özgür iradesiyle baş başa bırakın? diyorum.

/resimler/2019-2/9/1538154572126.jpg

Aday adaylığı süreci içinde mağdur edildiğini öne süren Ok, ?Bu süreçte yaşananları Bandırmalıların ve CHP´lilerin vicdanlarına bırakıyorum.? dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini ?millet ittifakı? adayı İsmail Ok´un kazanmasını dileyen Metin Ok, ?Bandırma, son beş yıl içinde, Büyükşehir tarafından çok mağdur edildi. En küçük bir yatırım bile alamadı. Dilerim, Ok´un yanı sıra Bandırma da kazanır? diye konuştu.

Ok, politikayı sürdürüp sürdürmeyeceği konusundaki kararını birlikte politika yaptıkları ekip birlikte karara bağlayacaklarını sözlerine ekledi.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: çarpıcı açıklamalar
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli