Öğretmenler gününde cinnet

Öğretmenler gününde cinnet

Gönen`de, Emekli Öğretmen, Öğretmenler Gününde Cinnet GeçiriP eşini boğdu.

Gönen`de,  cinnet getiren emekli öğretmen, kendisi gibi öğretmen olan eşini çamaşır ipiyle boğarak öldürdü.

 Gönen meydana gelen cinayet olayında  emekli öğretmen Celal Engin, kendisi gibi öğretmen olan eşi Nurgül Engin`i boğarak öldürdü.

KENDİSİDE İNTİHAR ETTİ

Gönen`deki Olay, gece geç saatlerde meydana geldi.  100. Yıl Mahallesi Kemal Erdem Caddesi`ndeki evlerinde yaşayan  54 yaşındaki emekli öğretmen Celal Engin ile  kendisi gibi öğretmen olan eşi Nurgül Engin (46) ile tartıştı.

 Münakaşanın büyümesi üzerine Celal Engin, eşini darp ettikten sonra çamaşır ipiyle boğarak öldürdü. Olay sonrasında kendisini banyoya kilitleyen Celal Engin, şofben tüpünü açarak intihar etmek istedi.

BALIKESİR`E KALDIRILIP YOĞUN BAKIMA ALINDI

Olay sabah saatlerinde çiftin çocuklarının kendilerine  ulaşamaması üzerine ortaya çıktı.  Banyoda baygın vaziyette bulunan Celal Engin, önce  Gönen Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisine kaldırılan öğretmenin hayati tehlikesinin sürmesi üzerine Balıkesir`e sevk edildi.

Gönen`de öğretmenler gününde yaşanan olay, başta eğitim camiası olmak üzere ilçede büyük üzüntü yarattı.  Savcılık cinnet olayı ile ilgili araştırmayı sürdürüyor.

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli