"ÖĞRENCİLERİMİZİN TEOG´DAKİ BAŞARILARIYLA GURUR DUYUYORUZ"

Mirza; "Çocuklarımız ile ülkemizin de geleceği o kadar aydınlık olacaktır.?

 

 Bandırma Ortaokulu Müdürü Turhan ACAR, Müdür Yardımcısı Ali Osman ÇİÇEK, Türkçe Öğretmeni Elmas KOŞUM, Rehber Öğretmeni Hülya BAGANA ve öğrencileri ile birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.

/resimler/2016-4/29/1912342546134.jpg

 Ziyarette, TEOG 1. sınavda Türkiye Birincisi Onur Yetkin KAPAR ve aynı sınavda yüksek derece alan Hande BALCI, Belediye Başkanı Dursun MİRZA´ya çiçek takdim ederken, Başkan MİRZA da öğrencileri yakaladıkları bu üstün başarılardan dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

 Okullarına ve kentimizin eğitim yaşamına yapmış olduğu destekten dolayı Başkan Mirza´ya teşekkür eden okul yetkilileri üstün TEOG başarılarıyla kentimizin adından söz ettiren öğrencilerini, kentimizin başarılı yöneticileriyle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

 Başkan Mirza: "Bütün okullarımıza görev alanımız içinde olmamasına rağmen yardımlarımız ve desteklerimiz imkanlarımız ölçüsünde devam ediyor. Biz eğitime önemi çocuklarımıza da değer veriyoruz. Biliyoruz ki çocuklarımız ne kadar iyi koşullarda ve ne kadar iyi eğitim alırsa ülkemizin de geleceği o kadar aydınlık olacaktır.? dedi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli