Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti.

Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti.

Burhaniye, Hürriyet Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Kampanya

 

Burhaniye Hürriyet Ortaokulu önceki yıllarda yaptığı gibi geleneksel hale getirdiği Huzurevi ziyaretini bu senede geçen hafta gerçekleştirdi. Okul müdürü Karanfil BİLGİN başkanlığında geziyi düzenleyen öğretmenleri Münevver Hozar ve Sakatlar Derneği Başkanı Gürsel Vardar ve eşi Hülya Vardar eşliğinde 6/C sınıfının bütün öğrencileri annelerinin hazırladıkları ev yapımı yiyecekler ve kışlık erzaklarını Kenan Sucuoğlu Huzurevi sakinlerine götürerek güzel bir ziyarette bulundular. Öğrenciler Huzurevi sakinlerine karanfil ikram ederek birlikte şarkılar söylediler. Onların hal ve hatırlarını sorarak gönüllerini aldılar. Özlem duydukları torunları ve çocuklarını hatırlayan bazı teyze ve dedelere yakın ve samimi davranarak özlemlerini bir parça olsun gidermeye çalıştılar.

/resimler/2015-11/19/0139406160470.jpg

Huzurevinin müdiresi Hatice Hanım: Huzurevi sakinlerinin bu ziyaretlerden çok memnun kaldığını, o günlerde sakin, huzurlu ve mutlu oldukları için neşelerinin yerine geldiğini söyledi.

Hürriyet Ortaokulunun gerçekleştirdiği bu ziyarette MEB emeklisi ve Sakatlar Derneği Başkanı Gürsel Vardar´da katılarak ziyaretin yapılmasında büyük katkıda bulundu. Oradaki tablo ve yazıları inceleyerek, çocukların birlikteliği hakkında gözlemlerini dile getiren Vardar duygusal anlar yaşadığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

/resimler/2015-11/19/0140213504792.jpg

6/C sınıfının sevilen öğrencisi Kadriye Kevser Vardar´ın öncülüğünde sınıf öğretmenleri Münevver Hozar ?ın rehberliğinde 6/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı proje ile huzurevi sakinleri çok mutlu oldu. Bu projede emeği geçenler: Kadriye Kevser Vardar, Damla Erkan, Damla Akay, Fatma Kara, İlayda Alkan, Buse Çapkın, Saadettin Kara, Emre Deniz, Umut Özyurt, Yiğitcan Bayram, Ali Can Civelek, Hasan Ecir Utku Çaltılı ve Eylül Öztosun adlı öğrenciler takı yapıp satarak huzurevinin erzak ihtiyacına katkıda bulundular.

/resimler/2015-11/19/0141005536881.jpg



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı