Ödüllü "Plaj Voleybol" turnuvası

Ödüllü

Erdek Kiraz Mini Motel'de 3 Gün sürecek Turnuva 'da 1. lik ödülü 6 bin, 2.lik 4 bin, 3. lük 2 bin lira

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'te sezon tüm hızı ile devam ediyor. Gündüzleri Deniz-Kum ve Güneş üçgeninde tatilin keyfini çıkartanlar, akşamları en nezih lokantalarda balık-et ve rakı'nın dibine vuruyor.

Pandemi kuralları içinde eğlence ve spor'da  Erdek turizmine önemli ivme katyor. Katı Covit kuralları ötesinde birçok gece kulübü eğlence beklentilerine olumlu yanıt verirken, bireysel sporlara katılanların sayısı da az değil, Yangın sezonu dolayısı ile Kapıdağ'ın yürüyüş sporuna kapandığı Erdek'te plaj yolları sabah ve akşam yürüyüşleri için önemli parkur oluşturuyor.

Erdek'te sezon sporlarının öncülüğünü oluşturan plaj futbolu, plaj voleybolü'de az değil, genelde arkadaş grupları arasında süreklilik kazanan Voleybol müsabakaları iyi bir takım altyapısı için önemli bir fırsat oluşturuyor.

Bunu fark eden Düzler sahilinin önde gelen işletmelerinden Kiraz, Mini Motel, pırıl, pırıl denizi altın gibi kumunda düzenlediği dev organizasyon ile 2021 sezonu Plaj Voleybolcülerine büyük bir olanak sağladı.

28-29-30 Ağustos tarihlerinde 3 gün süre ile devam edecek dev Voleybol Plaj turnuvasına büyük ödül koydu.

Final'de 1. olacak takıma 6 bin, 2. olacak takıma 4 bin ve 3. olacak takıma 2 bin lira ödül konulan turnuvada katılımcı ve izleyicilerde düşünüldü.

Kiraz işletme 3 gün boyunca devam edecek turnuva da etkinliğe katıcacak veya konaklamada bulunacaklara %50 özel turnuva indiriminde bulunulacak.

3 gün sürecek Voleybol plaj turnuvasına katılacak takımlar için başvuru: 0 532 135 06 23 e yapılacak.



Anahtar Kelimeler: Ödüllü " Voleybol" turnuvası
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı