Oda ziyaretleri sürüyor.

Oda ziyaretleri sürüyor.

Bandırma Ticaret Odası 8. Meslek Komitesi Üyeleri Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret etti.

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Oda Meclis Başkanı Bahadır ÇENBERCİ, 8. Meslek Komitesi üyesi Fatih ATAÇ, Muharrem YALÇIN, Nasuh KÜRECİ ve komiteden sorumlu oda personeli Halil KUNDURCI, Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami İZCİ’yi ziyaret etti.

Başkan Sami İZCİ, Ticaret Odası’ndan bu tür toplantıların devamını ve oda’nın öncülüğünde birliktelik kültürünün geliştirilmesini talep etti. Başkan odasına kayıtlı 250 üye olduğunu en büyük sıkıntının ara eleman eksikliği olduğunu belirtti. Çıraklık Okulu’nun daha yetkin olması durumunda işverenlerin rahatlayacağını ifade etti. Ayrıca fuarlar konusunda bölgemizde çalışma başlatılarak bir fuar alanı belirlenmesi çeşitli ürünlerin tanıtılacağı her yıl fuar düzenlenmesi için çalışma yapılmasını önerdi.

Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır ÇENBERCİ ziyaret kapsamında Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bandırma, İstanbul seferi yapacak olan Deniz Uçağı hakkında açıklamalarda bulunan ÇENBERCİ odalar arası işbirliğinin önemini vurguladı.

Her ay düzenli olarak toplanarak üyelerinin sorunlarını görüşen Bandırma Ticaret Odası 8. Meslek Komitesi, Üyeleri İZCİ’yi ve yönetim kurulu üyelerini komite toplantısına davet etti. Lobicilik çalışması kapsamında Odalar arasındaki bağların güçlendirilmesi ve sorunlara birliktelik kültürü ile çözüm sağlanması için gerçekleşen ziyaretin devamı konusunda odalar arasında görüş birliği oluştu.

 

 



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false