Oda Genel Sekreterlerine Eğitim

Oda Genel Sekreterlerine Eğitim

Erdek`te bulunan BESOB Otel`de eğitim semineri verdi. NACE kodlarının anlatıldığı seminerde ELBİS`te yaşanan sıkıntılara çözüm arandı.

Balıkesir`in Marmara`da kalan ilçeleri Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma, Erdek, Marmara Adası oda başkanları ve genel sekreterlerinin katıldığı eğitim semineri BESOB`un kendisine ait olan Erdek`teki otelde gerçekleşti.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem seçimden önce söz verdikleri gibi bütün odaları kucaklayan bir yönetim sergileyeceklerini belirterek "Bugün oda genel sekreterlerimizin sicil ile ilgili sıkıntıları var, bu sıkıntıları gidermek, bu sıkıntıları konuşmak için burada toplandık. Ayrıca birliğimizin hizmet standartlarını yükseltmek için sizlere seminer sonunda anket dağıtılacak. Bu anketlerle hizmet kalitemizi yükseltmeyi ve sizlerin istek ve önerilerini de dikkate alarak birliğimizi yönetmeyi amaçlıyoruz" dedi.

 

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan da yaptığı konuşmada "Birlik`te görevimiz zor çünkü Mesut Aşanel başkanımız bayrağı çok yukarılarda bıraktı. Biz de daha çok çalışıp o bayrağı daha da yukarıya taşımak zorundayız. İşimiz zor ama hep beraber başaracağız. Seçimler bitti. Biz seçimi yaptığımız salonun merdivenlerinden inerken unuttuk. Bütün odaları kucaklıyoruz. İnşallah bütün arkadaşlarımız da aynı anlayışta olur" dedi.

Daha sonra meslek odası genel sekreterlerine seminer veren BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran Elbis sisteminde ve Nace kodlamasında yaşanan sıkıntıları ve çözüm yollarını anlattı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli