Ocaklarspor 1.kümeye finans depoluyor

Ocaklarspor 1.kümeye finans depoluyor

Şampiyon gerçekleştireceği dayanışma gecesi ile yeni sezon bütçesine katkı sağlayacak.





2.Amatör Küme 2012-2013 sezon Şampiyonu Ocaklarspor yeni sezona hazırlanıyor.

Yeni sezona kaynak yaratmak amacı ile bir dizi ekonomik proje üreten Ocaklarspor  12 Haziran Çarşamba gecesi gerçekleştireceği Şampiyonluk balosu ile hem başarıyı kutlamış, hemde gelecek sezon için kaynak sağlamış olacak.

Kırmızı beyazlı ekip bu sezon ortaya koyduğu takım oyunu ile ligi nagmaglup şampiyon olurken 1. küme hazırlıklarına erken başladı.

Ocaklarspor Teknik patronu Haydar Akyüz bir grup futbol sevdalısının bir araya geldiği Ocaklar`da son derece kaliteli bir oyun temposu ile ligi istedikleri standartta tamamladıklarını, ancak yeni sezonda mücadele verecekleri 1. kime için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.


Akyüz ``Tamamı kendi çocuklarımızdan oluşturduğumuz kadromuz altyapıdan kadroya alacağımız bazı genç yeteneklerle destekliyerek 1. kümede kendimize yeni bir rota çizmek istiyoruz.``
``Elbette her takım sezona şampiyonluk parolası ile çıkar, bizimde hedefimiz 1. kümede şampiyon olmak bu bilinçle yer alacağımız 1. küme`de lig başlamadan kendi eksikliklerimizi tamamlamalıyız.`` dedi.

Ocaklarspor`un Gardinya`da yapılacak şampiyonluk gecesi için zengin bir program yapıldı.
Havuz başı geceye özel kırmızı beyaz süslenerek Ocaklarspor marşları söylenmek için ses ve ışık sitemi anlaşması yapıldı.

















Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı