Ocaklar`da Gloria Garden farkı

Ocaklar`da Gloria Garden farkı

Her geçen gün yeni tesislerin hizmete girmesi ile Turizmdeki çıtasını yükselten Ocaklar`da Bugüne dek hizmete açılan tesislerin en üst noktada yapısal ayrıntılara sahip olan Gloria Garden Hotel önceki akşam gerçekleştirilen Garden parti ile hizmete girdi.
Eski BJK li futbolcu Turgut Erkut`un eşi ve çocuklarının ortaklığında uzun ve yorucu bir çalışma sonrası bölge turizmine kazandırdıkları Gloria Garden hotel`in proje tasarımını mimar Şerafettin Engüdar yaptı.
Arsa payı üzerindeki ağaçların kesilmeden, Bahçe ve çevre faktörü gözetilerek inşa edilen Gloria Garden Hotel isim anlamı (Cennet Bahçe)ye sözde degil özde sadık kalınması, farklılığının ayrıntılarını ortaya çıkartıyor.
İşletme ortağı Tuğba Erkurt özellikle iç mefruşat konusunda büyük özen gösterdiklerini, İç tasarım`ın Dış tasarıma adaptasyonu noktasında hiçbir masraftan kaçınılmadığını söyledi.
Açılış dolayısıyla yakın dostları hazır bulunduğu Garden Partide Turgut Erkurt, Eşi Yurdanur hanım, Oğlu Murat ve Kızı Tuğba konukları ile tek tek ilgilenerek projenin doğuşu ve gerçekleşmesi noktasında kad edilen süreci anlattılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli