Ocaklar`da erken sezon

Ocaklar`da erken sezon

Havaların aniden ısınması Ocaklar`daki işletmeleri sezona erken başlattı.




Güney Marmara`nın tatil incisi Ocaklar ilkkez erken bir sezon yaşıyor.

Ocaklar`da Mart ayında başlayan hareketlilik Nisan ayında işletmelerin açılmasına neden oldu. 
Özellikle günlük piknik türü konuklaraına hitap eden Rıhtım Balık & Et restorant, Deniz Kızı Döner fırın ürünleri, Korkut restorant, Tadım dondurma, Gonya restorant ve diğerleri tam teşekküllü olarak faaliyetlerine başladı.

Özellikle Rıhtım Restorant her zaman olduğu gibi Deniz mahsullarindeki farklılığı yanı sıra hafta sonları koyduğu canlı fasıl müziği ile konuklarına hizmet veriyor.



Yozgat`ta tekti. Onu da ben aldım...

Ocaklar`da sezon sadece işletmeler anlamında açılmadı. Ocaklar`da Bahar ile birlikte düğün sezonuda açıldı. Birbirini izleyen düğünler Ocaklar sahillerinde renkli görüntülere neden olurken pazar günü gerçekleşen düğünde İstanbul`da polis olarak görev yapan Mert Türe, Yozgat Asenalarından Makbule ile geleneklere uyugun olarak gerçekleştirdiği düğünde Gelin alayını sahilde gezdirdi.

Anadolu bozkırı Yozgat`tan gelip Güney Marmara`nın turizm cenneti Ocaklar`da gerçekleşen düğün alayında kendisi için özel hazırlanan gelin arabasından başını çıkartarak kendisine el sallayan Ocaklarlıları selamlayan Asena gelin Makbule`nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ocaklar`ın bıçkın delikanlılarından damat Mert ise geleneklere uygun olarak gezdirdiği gelin alayını sahilde turlarken tüm esnaf arkadaşları ile oyun oynayarak cemiyetine renk kattı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli