Ocaklar´da tatil keyfi

Ocaklar´da tatil keyfi

Işık Park & Beach, Ocaklarda tatil keyfini doruğa taşıyan mekan

Hafta başı başlayan yoğun tatilci akını tüm Kapıdağ sahillerinde olduğu gibi Ocaklar´da da hissedilir ölçüde arttı.

Ocaklar´da köy´den belediyeliğe geçiş süreci ile yapılanması tamamlanan sahil bandında uzun yıllar plajın tamamı dolmazken son 2 yıldır plaj´ın son bölümünde faaliyet gösteren Işık Park & Beach ile artık sahilde adım atacak yer kalmadı.

Ocaklar plajının batı yakasında yer alan Işık Park Beach´ın toplumsal hareketlilkiğe verdiği pozatif enerji sadece işletme hareketliliği içinde yer alan günlük ve konaklamalı tatilciler tarafından değil, Erdek-Narlı hattını kullanan her tatilci tarafından fark edilmeye başlandı.

Ocaklar Işık Park Beach işletmecisi Şaban Işık, "Ocaklar plajında yakın bir tarihe kadar insanların kullanmaktan imtina ettiği kumsalı beklentilere yönelik temizlik ve ihtiyaca yönelik sosyal donatı ile donatarak farklı bir tatil anlayışı sunmamız hem bizim, hemse Ocaklar´ın daha fazla tatilci kabul etmesine neden oldu. Gelinen noktada ihtiyaca yanıt vermekte güçlük çekiyoruz, tüm sahillerimizde olduğu gibi eleman sıkıntımız hat safhada." dedi.

Ocaklar Işık Park Beach deniz içi oturma keyfi ile kumda voleybol hizmeti en çok rağbet gören hizmetler olarak yer aldı.

/resimler/2018-7/9/1839058505192.jpg

Ocaklar Işık Park Beach salaş ancak temiz yapılanması ile tatilcileri ilgisini cezbediyor.

/resimler/2018-7/9/1841267883023.jpg

Geniş kumsalda kurulan Voleybol takımları gün boyu iddialı karşılaşmalara tanık oluyor

/resimler/2018-7/9/1843181478873.jpg

Ocaklar Işık Park & Beach´ın en büyük özelliklerinden birisi deniz içinde "Cafe" keyfi. Güzel sohbetlerin tatil tadında yaşandığı, hem güneşlenilip, hem serinlenilen deniz içi gruplar tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor. Işık Park & Beach´ta mangal locaları, Deniz´e nazır Fash-Food, kumsalda orman piknik masaları, duş-WC, ve dahası yakında devreye girecek Dünya Mutfağı



Anahtar Kelimeler: Ocaklar tatil keyfi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli