Ocaklar´da su sıkıntısı

Ocaklar´da su sıkıntısı

Bazıları Sel felaketinden korkarken, Ocaklar Su´ya hasret

Erdek ilçe Kent konseyi Afet Koordinasyon toplantısına katılan Ocaklar Muhtarı Şener Sutaş yaptığı açıklama ile herkesi güldürdü.

Yaşanan Kar afeti sonrası Kent konseyi, Afet koordinasyonu tarafından durum değerlendimesi için ilçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen Afet koordinasyonu Ocaklar Muhtarı Şener Sutaş´ın talebi karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Muhtar Sutaş´ın kara mizah talebinde mahallesinin su ihtiyacı vardı.

Muhtar Sutaş, 1 haftadır Ocaklarda şebeke suyu akmadığını, vatandaşların eskiden olduğu gibi kuyu ve sokak çeşmesi kuyruğuna girdiğini söyledi.

Bu konudaki taleplerini Baski´ye ulaştırdıklarını aldıkları cevap´ın ise elektrik arızasından kaynaklanan problem olarak açıklandığını oysa Ocaklar da elektrik kesintisi olmadığını açıkladı.

Muhtar Sutaş, yoğun kar dolayısı ile mezarlık yollarının kapalı olduğunu bu nedenle bekleyen cenazeleri olduğunu vurgulayarak çevre olumsuzluğu yaratan çöplerin toplanması için ise kar´ın kalkmasının beklendiğini söyledi.

Ocaklar Muhtarı 20 yılı aşan görev süresince Ocaklar´da su skıntısı yaşamadıklarını, milletin sel önlemi alırken kendilerinin su sıkıntısı çeklelerinin traji komik bir olay olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: Ocaklar sıkıntısı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli