Ocaklar Zeytin yağ üretiminde markalaşıyor.

Ocaklar Zeytin yağ üretiminde markalaşıyor.

Turizm'deki başarısını, üretime kaydıran Ocaklar 'da Zeytincilik kaliteli yağ üretimi ile markalaşıyor.

Güney Marmara’nın turizm cazibesi Ocaklar’da sezonla birlikte tarımsal istihsal Zeytin üretimine ağırlık verilmesi, ürün çeşitlenmesinde de yeni atılımların yapılmasına neden oldu.

Ocaklar özellikle sofralık Zeytin üretimi dışında, Sofraların olmazsa, olmazı Zeytin yağ üretiminde önemli aşama kaydetti.

Birçok üretici gibi CHP Belde Başkanı Devrim Korkmaz’da işletmesini üstlendiği iskele meydanı Devrim Market’te kendi ürünü Ocaklar Zeytinyağını satarken, kalitesi hakkında tüketiciye güven veriyor.

Devrim Korkmaz, Havası ve suyu ile eşsiz tatil cenneti Ocaklar’ın zeytin ve zeytinyağı ile adını duyurması anlamında yaptığı atılımda, bu sezon vitrin görselliğini arttıran şişe kullandı.

Güzellik ve cazibe sembolü ‘’Afrodit’’ şişeleri ile piyasaya sürülen ‘’Devrim Zeytinyağı’’ büyük rağbet görüyor.

Genç müteşebbis Devrim Korkmaz, bu noktada yaptığı açıklamada ‘’Ocaklar eşsiz doğası ile içinde yaşayanlara sayısız nimetler sunan bir coğrafya, bu imkânları en iyi şekilde sunarak yaşadığımız Ocakları marka şehir yapmak bizlerin görevi, bu noktada benimle birlikte birçok Ocaklar’lı üretici kendi ürününü değerlendirme noktasında büyük bir uğraşı veriyor, Ocaklardaki turizm işletmecileri de ona keza hizmet çıtasını yükseltme noktasında önemli çaba sarf ediyor, Ocaklar kendi markasını yaratacaksa, bu iki kategoriye ivme kazandırarak marka olacak, önemli olan Ocaklarlıların bu bilinci benimsemesi.’’ Dedi.

 

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı