Ocaklar katliamının ilk duruşması

Ocaklar katliamının ilk duruşması

Bandırma Ağır ceza mahkemesindeki 3 Cinayetli Davanın ilk duruşmasında 3 zanlının tutukluluklarının devamına karar verildi.

Erdek’e bağlı Ocaklar Mahallesi’ndeki Çağlayan aile gazinosunda, 12.08.2019 gecesi meydana gelen ve üç kişinin yaşamlarını yitirmesine yol açan pompalı tüfek saldırısının ilk duruşması gerçekleşti.

 

Bandırma Ağır Ceza Mahkemesi’nde yaklaşık 4,5 saat süren duruşmada tutuklu olarak yargılanan Erdem Turan, Ogün Akgün ve Kader Kan’ın tutukluluklarının sürmesine karar verilirken, ikinci duruşma 11 Eylül 2020’ye bırakıldı. Kimlik belirlemelerinin yapılıp, ilk ifadelerin alınarak, bazı tanıkların dinlendiği duruşmada dinlenenler arasında, saldırıda 10 yaşındaki kızı Selin Cebeci’yi kaybederken, kendisi de yaralanan Sinem Cebeci ile eşi Mehmet Solaklar’ı kaybeden Sibel Solaklar da yer aldı.

İlk duruşmada Cebeci ailesinin avukatlığını İstanbullu Aslan Abit Uğuz yaparken, tutukluların avukatlığını ise Bandırmalı avukat Erkut Gürsoy üstlendi.  ÖNDER BALIKÇI

Ocaklar Katliamının 3 cinayet, 3 sanıkla davasını yakından takip eden isimlerden hayatını kaybeden Mehmet Solaklar'ın eşi Sibel Solaklar ile olayda hayatını kaybeden Selin Cebeci'nin annesi  Sinem Cebeci bir yıl aradan sonra adalet aramak için Bandırma Adliyesindeki yerlerini aldılar



Anahtar Kelimeler: Ocaklar katliamının duruşması
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false