Nurettin İzmirli vefat etti.

Nurettin İzmirli vefat etti.

17 Eylül Mahallesinin önde gelen saygın isimlerindendi.

Bandırma 17 Eylül Mahallesinin kent yapılanmasında önde gelen kanaat liderlerinden Nurettin İzmirli vefat etti.

Nurettin İzmirli'nin cenazesi bugün 17 Eylül Mahallesi Laleli Caminde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.

Siyasetten spora, esnaftan iş dünyasına önde gelen isimlerin yer aldığı cenazede İzmirli'nin taziyelerini eşi, kızı ve damadı kabul etti.

Nurettin İzmirli kimdir?

Gençlik yıllarında Bandırma'nın önde gelen fotoğraf sanatçılarından Mustafa Özertan (Foto Yıldız) ın kalfalığını yapan İzmirli yurtdışına çıkarak uzun bir çalışma hayatı oldu. 1975 yılında ülkeye dönen İzmirli spora olan özlemini 1979 da kurucu başkan İbrahim Şenyüz ile birlikte Sanayispor'u kurdu ve son gününe dek kırmızı-mavili ekibin duayen yöneticisi oldu.

Futbol dünyası yakın dostu Bandırmaspor kaptanlarından Muzaffer Gür ile ticari yol arkadaşlığı olan İzmirli, bu süre içinde de, geniş bir esnaf topluluğu ile yol arkadaşı olma fırsatı buldu.

Yerel siyasetin olmazsa, olmazı 17 Eylül Mahallesine yolu düşen her siyasetçi onun icazetinden geçti. Nurettin İzmirli adam gibi adam dı… Allah kabrini nurla doldursun…



Anahtar Kelimeler: Nurettin İzmirli vefat .
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı