Nimetinden önce külfeti geldi

Nimetinden önce külfeti geldi

Doğalgaz çalışması Erdek´te sezonu etkiledi

Geliyordu... Gelecek ti... Yok bilmem kimin gayreti... Bilmem kimin çabası... derken velhasıl kimin ne kadar etkisi veya yetkisi olduğu Doğalgaz çalışmaları için ilk kazmanın vurulduğu Yalı Mahallesi Kurbağalı dere bölgesinde yüklenici firma BADAŞ ın tabelalarında yazıyor...

Gerisi hikaye...

Biz haberciler gazın gelip gelmemesinden öte, sezon içinde başlatılan hat çalışmalarının tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´in sezonuna etkisini araştırdık.

Tek kelime ile kazı çalışmalarının agır-aksak ve trafik düzenlemesinde kifayetsiz kalınması Erdek´in yaz sezonunu olumsuz etkiledi.

Örnegin sokak başına konmayan uyarı tabelaları yüzünden kazı alanına kadar gelen araçların geri manevra yapmaları gerekmesi büyük kargaşaya neden olduğu Kurgut Özal Bulbarında önceki gece bir araç açılan Doğalgaz çukuruna düşerek büyük hasar görürken yaralı olarak Bandırma devlet hastanesine kaldırılan sürücüsü tedavi altına alındı.

/resimler/2018-7/14/1744016107288.jpg

"Aman Erdek´e yeterki gaz gelsin" düşünesinden hareket ile sınırsız imtiyaza sahip Badaş Doğalgaz ekipleri Erdek´e gazı getirecekler ama vatandaşıda tam anlamı ile gaza getirdiler.

Araçlar gaz çukurları yüzünden hangi güzergahta seyredeceği noktasında kararsız kalmaları zaten yürümeyen trafik´i dahada içinden çıkılmaz hale getirdi.

/resimler/2018-7/14/1748049393486.jpg

"Ama gaza gelmeyelim!..." yoksa araçların pert olduğuna değil, hastanede açacağınız gözünüze ve sağlığınıza zeval gelmesin..



Anahtar Kelimeler: Nimetinden önce külfeti geldi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli