Nihayet bir yolları oldu

Nihayet bir yolları oldu

Başta Dutliman ve Sahil Yenice olmak üzere bu güzergahta bulunan çiftlikler nihayet yola kavuştu.

Bandırma Belediyesi yol yapım çalışmalarını kent merkezinden varoşlara taşıdı. uzun yıllardır kapalı olan Dutliman-Sahil Yenice köylerini Bandırma`ya bağlayan eski çöplük bölgesi yeniden düzenlenerek yola kavuşturuldu.

Bandırma Belediyesi yerine getirdiği yol yapım çalışmaları kapsamında Dutliman Köyü Yolu temizlenerek açıldı.  Belediye ekiplerinin hafriyat çalışmalarını tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirtilen Dutliman Yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, uzun yıllar kullanılmayan, moloz ve çöp yığını haline dönüşen bu yolun Belediye ekiplerince yeniden kullanıma açıldığını, Dutliman ve Sahil Yenice Köyündeki vatandaşlarımızın bundan sonra bu yolu rahatlıkla kullanılabileceğini söyledi.

Mirza: “Dutliman Yolu uzun süredir kapalı kaldı. Şu anda Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz bu yolu tekrar trafiğe açtı. İyileştirme çalışmalarımızda da son aşamaya gelindi.  Yakın zamanda asfaltlama çalışmalarımızı da başlatıp tamamlayarak bölgeye yakışan güzel bir ortaya çıkacak. Dutliman ve Sahil Yenice Köyündeki vatandaşlarımız artık bu yolu güvenle kullanabilirler. Ancak bunun dışında bizlerin bu yol üzerinde yaşadığımız en büyük sıkıntı molozların dökülmesi. Bu yol üzerinde eskiden molozlardan ve çöplerden geçilmez hale gelmişti.  Ekiplerimiz burada yerine getirdiği yol yapım çalışmalarıyla kötü görüntüye ortadan kaldırdı. Ancak halen bu yol üzerine moloz döküldüğünü üzülerek görmekteyiz. Elbette bu yapılan yasal değil. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum bu yol üzerine moloz bırakan araçların plakalarını tespit edip bizlere ulaştırsınlar. Bizler bu yolun kirlenmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

 




  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli