Nesrin Hoca´ya Diyanet taltifi

Nesrin Hoca´ya Diyanet taltifi

Emekli İlkokul Öğretmeni Nesrin Uyanık, katkıları nedeni ile Müftülük tarafından ödüllendirildi.

 

Bandırma´nın önemli eğitim kurumlarından Evyapan ilkokulundan emekli olduktan sonra maddi varlığını inanç adına harcamaya başlayan Nesrin Uyanık, 24 Kasım Öğretmenler gününde Bandırma Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı çerçevesinde Öğretmen evinde yapılan törende Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük, protokolün de hazır bulunduğu ortamda emekli öğretmen Nesrin Uyanık´ın ilçe müftülüğü aracılığı ile yaptığı yardımların anısına kendisine şükran belgesi ve Atatürk´ün bir kitabını armağan etmek istediğini açıklayıp, bu armağanları Nesrin Uyanık´a Kaymakam Tuncay Sonel´in vermesini istedi.

Kaymakam Tuncay Sonel, emekli öğretmen Nesrin Uyanık´a teşekkür ederek hem ödüllerini verdi hem de öğretmenler gününü kutladı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ve beraberindeki ilçe protokolü daha sonra salona gelen emekli okul müdürlerinden Ali Sözenel´in de elini öperek Öğretmenler gününü kutlayıp sağlıklı uzun ömür dileğinde bulundular.

/resimler/2015-11/25/1021234030468.jpg



Anahtar Kelimeler: Nesrin Hoca Diyanet taltifi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false