Nereye "ULAŞIM"

Nereye

Başkan Bican, "Günlük kapasite 2 bin'e düştü." !... demişti...

M. Cemal Öztaylan döneminde Belediye Otobüs işletmesi fes edilerek oluşturulan protokol ile özelleştirilen şehir içi ulaşım "Halk Otobüsleri" işletmesi aradan geçen yaklaşık 15 yıl'dır şikayetlerin odağı olmaktan kurtulmuyor.

Sayısız şikayetlerin ulaştığı ilgili kurumların yaptırımları kamu oyuna açıklanmadığı için, vatandaş "Ulaşım AŞ"nin bildiğini okuduğu düşüncesinden bir türlü kurtulmuyor.

Ulaşım AŞ Başkanı Bülent Bican geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada pandemi süreci ile ulaşım hizmetlerinin dibe vurduğu, öyleki 22 hatta çalışan toplam 100 aracın günlük kapasitesinin 2 bin yolcuya kadar düştüğünü açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Ulaşın Daire Başkanlığının göstermelik hijyen çalışması ardından bildik seferlerini sürdüre gelen Ulaşım AŞ'nin boş gidip gelindiğini iddia ettikleri hatlar ve otobüslerleki yoğunluğu görüntüleyen vatandaşlar içler acısı görüntüleri paylaşarak ilgisiz! ilgililerin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Bandırma Manşet olarak sorumlu yayıncılık ilkesi gereği normal hatta Ulaşım AŞ otobüsüne yolcu olan vatandaşın COVID-19 Pandemi sürecine karşı alınan ulusal mücadelede, UŞALIM AŞ nin nerede olduğunu sormak en doğal haktır!...



Anahtar Kelimeler: Nereye "ULAŞIM"
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu