Nefes kesen final Penaltılarla Pireci'nin 6-5

Nefes kesen final Penaltılarla Pireci

Liseler arası Futbol turnuvasının, İl şampiyonası yarı final karşılaşmasında Penaltı atışları ile ŞMG yi 6-5 yenen K.Pireci kazandı.



Stad :
Sanayi Bandırma
Hakemler : Egemen Günöz *** Hakkı Cangül *** Emrullah Öğtelik ***

Ş.Mehmet Gönenç : Mehmetcan**** Yasin *** Günay*** Hilmi*** Tugay **** Fetih *** Gökay **** Samet **** Hüseyinalp *** Tolga *** Emre ****

Antrenör: İ.Ferit TÜRKER

K.Pireci : Burak **** M.Miraç *** Oğuz*** Akın*** Emre*** İbrahim **** Sergen **** Hasan*** Tarkan*** Emre***** Burak****

Antrenör: Zülfü AYDIN

Penaltı golleri; Tolga, Gökay, Samet, Emre,Hüseyin (ŞMG)

İbrahim, Emre, Sergen, Tarkan, Emre Ekdemir, Bartu (K.Pireci)



Kemal Pireci lisesi ; 6  Ş.Mehmet Gönenç lisesi ; 5

Liseler arası futbol turnuvasının Bandırma finalistleri ŞMG lisesi ile K.Pireci lisesi, Marmara grubunu temsilen katıldıkları Balıkesir il şampiyonasında, Gruplardan geçerek geldikleri yarı finalde bir kez daha eşleştiler.

Grubumuzun iki başarılı ekibinin Balıkesir'deki mücadelelerinde yarı finale yükselerek eşleşmeleri nedeni ile karşılaşmaları Bandırma da oynandı.

Bugün saat 13.oo te başlayan yarı finali grup karşılaşmalarını yöneten genç hakemlerimizden Egemen Günöz, Hakkı Cangül ve Emrullah Öğtelik üçlüsü yönetti.

Karşılaşma süresince nefes kesen bir mücadele sergileyen ŞMG ve K.Pireci liseleri skoru değiştirecek golü bulamayınca müsabaka penaltı atışlarına kaldı.

İki ekibin karşılaşma süresince kart görmemeleri, Tansiyonu yüksek oyunda büyük bir başarı olarak görüldü.

Penaltı atışlarını ilk ŞMG kullandı.

ŞMG lisesinden, Tolga, Gökay, Samet, Emre, Hüseyin atışlarını gole çevirirken K.Pireci lisesinin başarılı kalecisi iki topa dokunmayı başardı, 6.vuruşu yapan Hüseyin Alp'ın topunu çıkartmayı başararak takımının adını finale yazdırdı.

ŞMG'nin başarılı eldiveni Mehmet Can'da, karşılaşma süresince gösterdiği performansı ile takdir topladı.

Mehmet Can'da penaltı atışlarında üç topa dokunmayı başarsa da gollere engel olamadı.

K.Pireci lisesine ŞMG den rövanşı aldırıp, Adını finale yazdıran penaltı vuruşlarını sırası ile İbrahim, Emre, Sergen, Tarkan, Emre Akdemir ve Bartu gole çevirdi. 6-5

Bandırma'daki yarı finalin galibi sonrası Balıkesir'de oynanan finalin de sonucu belli oldu.

Buna göre Edremit Anadolu lisesini 4-1 yenen Balıkesir Ticaret Odası Anadolu lisesi 7 Mart Çarşamba günü saat; 14.30 da Balıkesir Ali Hikmetpaşa stadında il Şampiyonluğu için final karşılaşmasını oynayacaklar.

Balıkesir deki şampiyona öncesi ise saat 13.00 te aynı sahada ŞMG ile Edremit Anadolu lisesi il 3.lüğü ve 4.lüğü için karşılaşacaklar.






















Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false