Nede olsa, Ağaoğlu`nun kardeşi

Nede olsa, Ağaoğlu`nun kardeşi

Halikopter Ağa`nın olunca, Şahinburgaz`lılara toz yutmak helal oldu.

Kapıdağ`ın SOS limanı Şahinburgaz`da dün yaşanan gelişmeler, olumsuzluğu yaratan ``ağa`` olunca, vatandaşın tozu yurması ``Mübah`` oldu dedirtti.

Şahinburgazdaki gelişme Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu`nun kardeşine aiy yatın Marmara`da Şahinburgaz önlerinde arıza yapması ile meydana geldi.

Milyarlık yat son bir refleksle kendisini Şahinburgaz marinasına bırakırken, GSM`den yapılan çağrı ile Şahinburgaz`ın köy meydanına İstanbul rotalı bir halikopter geldi.

Saat 19.30 dolaylarında gelişen olayda köy meydanı hayvanlarını otlaktan getiren insanlarla, top oynayan çocuklarla dolu idi.

Ne olduğu anlaşılmak üzere yata doğru bakılırken havada bir halikopter belirdi. Halikopter köy meydanına inmekte acele edince vatandaşlar saga sola kaçıştı ve top oynayan çocuklar toz bulutundan kurtulmak için kendilerini denize atmasına neden oldu.

VİP Halikopten arızalı yatın saygın konuklarını alıp köy meydanından havalandığında, Neredeyse köyün tamamı olağan dışı bir toz bulutunun altında kaldı.

Eeeee, tozu dumana katan ağa olunca!... Tozu tutmak Şahinburgazlılara hak oldu...

Not: Sancak motorda meydana gelen arıza nedeni ile Şahinburgaz`a demirlemek zorunda kalan yatın kaptanı, Halikopterin gelişi ile denize kaçan çocuklara kola ısmarlar, ardından köy meydanındaki esnafı dolaşarak 100 tl 150 tl arasında değişen rakamlarda para vererek meydana gelen rahatsızlıktan dolayı özür diler.




  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı