Ne yaptın, Zafer !...

Ne yaptın, Zafer !...

Bunalıma giren genç kendini astı.

Bandırma`da bugün akşam saatlerinde meydana gelen intihar olayında Zafer Topaloğlu(23) isimli genç kendisini ağaca asmak sureti ile yaşamına son verdi.

Marmara Evleri, Erdel yolu üzerinde eski levazım taburunun terk ettiği çamlıkta meydana gelen intihar olayını çevreden görenler ihbar etti.

Emniyet birimleri ve 112 Acil olay yerine geldiklerinde Zafer Topaloğlu`un hayatını kaybetmiş olduğu anlaşıldı.

İntihar ile ilgili olarak gerekli tahkikatı yürüten Cumhuriyet savcılığı, kendisini ağaca asmak sureti ile yaşamına son veren Zafer Topaloğlu isimli genç adli anlamda ölüm nedeninin anlaşılması için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.

Kendisini inanç`a vermişti

Aslen Manyas ilçesi Kızıksa Beldesi eşrafından olup, Uzun yıllardır Bandırma Paşabayır mahallesi 1007 sokak numara 3 te ikamet eden Ekrem-Gülümser Topaloğlu çiftinin, Bentbaşı sokak`ta ağabeyi Samet Topaloğlu`na ait ``Doktor Sıhhi Tesisat`` işyerinde birlikte çalıştıkları Zafer Topaloğlu(23) çevresinde sevilen bir gençti.

Bir süre kendisini inanç dünyasının derinliklerine bırakan Zafer Topaloğlu gittiği Çınar altı dergahında da ruhunu kemiren kurkularından kurtulamayarak yaşamına son vermiş olabileceği sanılıyor.

İntiharı ile çevresini derin üzüntüye boğan Zafer Topaloğlu`nun cenazesi yarın Bandırma Şehir Kabristanlığında toprağa verilecek.



necmi arslan
28.12.2013 01:18:00
allah rahmet eylesin bu genç yaşta ve ailesine baş sağlıyı dilerim allah geride kalanlarA UZUN ÖMÜR VERSİN

Oktay çetin
28.12.2013 15:51:40
Allahım sen mekanını cennet Eyle Günahlarını affett MEKANIN CENNET olsun Abim :(

emrahanlas
28.12.2013 19:30:33
Mekanin cenet olsun sadicim nur icinde yat

reis
28.12.2013 19:46:41
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM BÜTÜN PASABAYIR MAHALLESİNİN BAŞI SAG OLSUN

SERHAT TOPALOĞLU
29.12.2013 21:26:48
gelen bir telefonla zefer topaloğlu diye akraban var mı dendi zefer topaloğlunu tanıyomusun dediler evet tanıyorum ne oldu dedigim de basın sag olsun dediler şok oldum hala inanmıyorum böyle bir sey olduguna hayat dolu bir insan kendiyle barışık neşe yüklü bir çılgın genç hala mantıgım ermedi kendisi akrabam degildi ama kardeşimden farksızdı annesi gülümser abla benimde annem di beraber mavi cafeyi işletiyorduk hep beraber aynı tabakta yemek yedigimiz günler oldu özledim o günleri ALLAH ailesine sevdiklerine sabır versin :( mekanın cennet olsun KARDEŞİM :(

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli