``Ne talebim var, Ne de talibim...```

``Ne talebim var, Ne de talibim...```

Erdek AKP ilçe Başkanlığına adı geçen Levent Çalışkan, böyle bir talebi bulunmadığını söyledi.




Levent ÇALIŞKAN / ERDEK paylaşan: zeki-karadeniz

Erdek AKPARTİ ilçe teşkilatında geçtiğimiz hafta alınan toplu istifalar sonucu, yeni yönetimin oluşması için ortaya atılan isimlerden Levent Çalışkan, ``Böyle bir talebim yok, kaldı ki talip te değilim.`` dedi.

Erdek`te yayımlanan yerel gazete Doğuş`un ifşa ettiği isimler arasında Pakize Ciciler, Hüseyin Bölükbaşı, Melek Decan, Ceyhun Mırız`ın yanı sıra ismi geçen Levent Çalışkan, yaptığı açıklamada  bir takım kimselerin oluşacak yeni yönetim öncesinde spekülasyon yaratma amacında olduğunu, haberi yazan gazeteye de giderek kendisinin beyanı olmadığı halde böyle bir haberin açıklama gibi yayınlanmaması gerektiğini söylediğini ifade etti.

Erdek AKParti teşkilatının önde gelen isimlerinden Adem Kan ise parti tüzük hükümlerinin işlediğini, kendisinin bir talebi bulunmadığını ancak kişisel bilgilerinin bir form dahilinde il teşkilatına bildirilmesinin istendiğini söyledi.

Kan, bu noktada kendisinin kişisel bir tasarrufu olmadığını ancak parti kuralları gereği teşkilata üye olan her kesin böyle bir hakka sahip olabildiğini söyledi.

Kan, adaylık başvurusu noktasında diğer isimlerin başvuruları bulunup bulunmadığından da haberdar olmadığını söyledi.

İsmi AKParti İlçe Başkanlığı adayları arasında geçen İş Adamı Ceyhun Mırız`da, kendisinde form doldurulmasını istediklerini, bunun parti için prasedür olduğunu kaydetti.

Adı ilçe Başkanlığı aday namzetleri arasında geçen bir başka isimde Pakize Ciciler`di. Ciciler ile yaptığımız görüşmede kendisinden de başvuru formu doldurması istendiğini ancak bu noktada belirleyici İl teşkilatı olacağını söyledi.

Adı Başkanlık namzetleri arasında geçen bir başka isimde Belediye Meclis üyesi Halil Aydöner, Aydöner siyasi tasarrufunu kullanarak başvuruda bulunduğunui genel merkez tarafından belirlenecek görevlendirmeye saygılı olduğunu ifade ederek `` Şu anda önemli bir çalışma yok, mevzunun seyrine göre çalışmalarımızı devam ettireceğiz, Gene merkezden hangi karar çıkarsa saygı duyacağız, o şekilde bir hareket yapacağız, inşallah Erdek için hayırlı olacak.`` dedi.

 







  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false