"Ne indirimi !.. Siz adama yağmurlu havada su vermezsiniz"

AKP’li Büyükşehir’in algı siyasetine Bakan Mustafa Varank’ta katıldı.

CHP Balıkesir il Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir kapsamında BASKİ tarafından uygulamaya konulan yeni SU fiyatı içi “SÖZDE İNDİRİM” iddiasına Bakan Mustafa Varank'ın da katılmasını sanal gündem ile algı operasyonu yaratmak olduğunu açıkladı.

Başkan Serkan Sarı; “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Yücel Yılmaz anlaşılan o ki algı siyasetine Teknoloji bakanı Mustafa Varank’ı da ortak etmiş. Balıkesir halkını kandırdığı yetmiyormuş gibi sıra Bakanlıklara gelmiş anlaşılan. 

Vay memleketimin haline ülkeyi yöneten anlayışa bakar mısınız? Bir Bakan hiç mi hesap yapmaz, hiç mi bir bilgiyi araştırmaz, sosyal medyada duyduğun her şeyi doğru mu sanıyorsun sayın Bakanım. Senin %70 zam yaptı dediğin Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin zamdan sonra ki fiyatı 13,50 Tl Balıkesir Halkına zam üstüne zam yaparak satılan 17,56 Tl’lik su fiyatına yaklaşmadı bile, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin %25 zammı da Balıkesir’in %50 indirim yaptık dediği su fiyatına ancak ulaşabildi. 

Benzer büyüklükte CHP’li bir belediyenin 1200 personel ile yaptığı işi siz 3500 personelle yapamıyorsunuz, bunun bedelini de Balıkesir halkına ödetmeye çalışıyorsunuz. Sonuç olarak 17,56 Tl olan su fiyatı hala 17,56 TL’den satılmaya devam ediyor, yapılan hiç bir indirim yok. Balıkesir halkını fahiş su tarifeleriyle yıllardır mağdur eden AKP anlayışı bu gerçek dışı beyanlarla halkımızı kandırmaya çalışıyor. 

Kasım 2021’de bugüne %100 zam yaptıkları suyu Müjde suya 6 ay zam yapmıyoruz bu da %50 indirime denk gelir diyerek aldatılmaya çalışan halkımız ilk faturalarını eline aldığında indirim vaatleri sonrasında su faturalarına hiç indirim yapılmadığını görecek, peki o zaman halkımıza ne cevap vereceksiniz merak ediyorum.  Siz sosyal belediyeciliği tamamen yanlış anlamışsınız…"Ne indirimi !..  Siz adama yağmurlu  havada su vermezsiniz" ”



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı