Nazar boncuğu takıp konuşturdular

Nazar boncuğu takıp konuşturdular

Gönen CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse, İlçeye bağlı Buğdaylı Bucağında üzerine nazar boncuğu takılıp konuşturuldu.

Gönen CHP`nin tecrübeli Başkan adayı Hayati Köse, sadece ilçe merkezinde değil köylerde de ne kadar sevildiğini kanıtladı.

Köse, önceki akşam 60 otomobille geldiği Üzümlü ve Buğdaylı köylerinde büyük sevgi gösterisi ile karşılanırken, Buğdaylı`da üzerine nazar boncuğu asılarak konuşturuldu.

Köse, gördüğü ilgi karşısında ``Şehirde ne varsa, köyde de o olacak, bizde köy çocuğuyuz, bizde anamızın ağaca astığı şeytan yalıngacında büyüdük, ahtım var isterse köyde tek bir çocuk olsun 90 köye 90 çocuk oyun bahçesi yapacağım, İsteyen her köy`de gençlere futbol sahası, İş ve istihdamı arttırıcı önlemleri alarak işsizlikten evlenemeyen gençlerimizin önünü açacağım.`` dedi.

Köse, son derece hararetli konuşmasında heyecanlanan köylüler sık sık alışlarla sözünü keserken, o önce yaptıklarını, ardından yapmak isteyip te neden yapamadıklarını, yarım bıraktığı projeleri tamamlayan ezeli rakibi Hüseyin Yakar`a teşekkürü ihmal etmedi.

Köse`nin Buğdaylı`da birde şikayeti oldu. Döneminde başlayan ücretsiz ahiret hizmetleri, arsasını tahsis edip tamamlanmasında gayret ve çabası olan sayısız hayra sanat ve cami hizmetlerini hiçbir dönem siyasetine malzeme yapmayı aklından bile geçirmediğini vurgulayarak, ``Şimdi mezarlığa yazmışlar, defin ücretsizdir. Ayıptır, günahtır, siz nasıl Müslümansınız, sizden önce ücretlimiydi ki?.`` dedi.

Dünden bu güne kimlik ve kişiliğinden ödün vermediğini, Başbakan Tayyip Erdoğan`ın Silivri zindanlarından çıktıktan sonra ilk kendisine misafir olduğunu, bu nedenle hem MHP den, hemde AKP den adaylık teklifi aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.

CHP Gönen Belediye Başkan adayı Hayati Köse, kendinden sonra yapılan hizmetleri de anlattı ve vizyonu olmayan kimselerin, hedefi de olmayacağını vurgulayarak, ``Seçilebilirsin ama muktedir olamazsın yapılan kamu yatırımları, Çevre yolu, Hastane ve Kadınlar hapishanesi, Zaten insanlar bunalım içinde bir hastaneler dolu, birde hapishaneler.`` dedi.

Köse, Milletvekili Öztaylan`ın geçen kurban bayramında Hüseyin Yakar`ın yüzüne karşı ``Koca Gönen`de adam bulamadınız da, bula bula, bana bu pomağı buldunuz!...`` diyerek gerçekleri kendi ağzı ile ikrar etmiştir.`` dedi.

Köse, ``Şimdi size gelecekler, ellerinde bir klasör dosya, proje anlatacaklar, Belki deniz bile getirirler, hani bunlar iktidar ya, hiç merak etmeyin hepsi yalan, hepsi palavra Balıkesir 30 Mart`tan sonra Büyükşehir statüsüyle yönetilecek, sizlere hizmeti biz vereceğiz, onlar gibi sata sata yer bırakmadıkları şehirlerden umudu kesip sıranın geldiği köy meralarını biz köylülere, asıl sahiplerinin hizmetine kullandıracağız.`` dedi.

 



altay turan
1.02.2014 08:48:54
Defin işlerinin ücretsizdir, diye yazılması sanırım daha önce mezarlık görevlisin vefat eden yakınlarından para alması idi, yani uyarı amacıyla asılmış, gerçi buda ayrı bir sorun

  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı