NARLI KARAAĞAÇ CAFE & BEACH

NARLI KARAAĞAÇ CAFE & BEACH

Tatilcilerin müdavim oldukları cafe & beach Karağagaç

Tatil ve turizm'de her bir köşesi ayrı güzelliklere sahip Erdek Kapıdağ'ın en güzide merkezlerinden narlı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda yepyeni mekanlar ile tatil beklentilerini yüksek tutan farklı karizmaların adresi oldu.

Bu anlamda önceki yıl başlayan dizayn çalışması ile 2020 sezonuna damgasını vuran önemli ağırlama tesislerinden Narlı-Karaağaç cafe & beach tatilcilerin ikinci adresi oldu.

Ulu Çınarların gölgesinde bulunan orman masalarını dinlenme ve piknik amaçlı kullanan tatilciler, buradan aldıkları mangal hizmeti ile kendi getirdikleri etleri pişirme olanağı bulurken, büfe ve mutfak hizmetlerinde aradıkları her şeyi bulma imkanları var.

Karaağaç cafe& beach'ta iğde dalları ile örtüşen kumsalda güneşlemek, Kumla-Narlı boğazının temiz akıntıya sahip sahilinde denize girmenin keyfi doyumsuz oluyor.

Hertürlü ihtiyacın karşılandığı Narlı Karaağaç Cafe & Beach'ta zaman zaman yer bulma zorluğu çekilirken, konseptin kendine özgü ortamı akşamları tatilcilerin ayrı buluşma adresini oluşturuyor.



Anahtar Kelimeler: NARLI KARAAĞAÇ BEACH
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı