Namaglûp U-11 Marmara Grubu şampiyonu oldular

Namaglûp U-11 Marmara Grubu şampiyonu oldular

Bandırmagücü Gençlik ve Spor Kulübü'nün U-11 takımı yenilgi almadan Balıkesir 100.Yıl Kuvva-yi Milliye U-11 Marmara grubu şampiyonu oldu.

12 takımın mücadele ettiği U-11 Marmara grubunda 42 gol atıp 10 gol yiyip rekor bir tablo ile namağlup olan Bandırmagücü Gençlik ve Spor Kulübü'nün U-11 takımı yenilgi almadan Balıkesir 100.Yıl Kuvva-yi Milliye U-11 Marmara grubu şampiyonu oldu.

"Bugün verdiğimiz emeklerin karşılığını alma günüdür." diyen Kulüp başkanı Cem Gülten "yönetime geldiğimiz ilk günden itibaren kulübümüzü daha profesyonel yönetilen daha büyük düşünen hem başarılı hem yetiştirici kulüp düzeyine çıkarmak için çalıştık ve çalışıyoruz..

Özellikle alt yaş gruplarımızın küçük yaşlardan itibaren temel futbol eğitimlerini verip onlara bir takım bilinci oturtup ardından yarışmacı kimliği kazandırıyoruz. Üst düzey bilgi birikime sahip teknik kadromuz ile de hedeflerimize planlı ve programlı şekilde yürüyoruz.

Çalışmalarımızın ilk meyvelerini toplamaya başladığımızı U-11 Ligi'nde elde ettiğimiz şampiyonluk bize gösteriyor. Hali hazırda devam eden U-12 Ligi'nde ise zirve mücadelemiz sürüyor.

2023-2024 sezonuna ise tüm kategorilerde damga vuracak Bandırma'nın ve bölgenin önemli kulübü haline gelecek bir planlama içindeyiz.

Basamakları teker teker çıkarken bu yolda bizimle yürüyen destekçilerimize, yöneticilerimize, antrenörlerimize, değerli velilerimize ve hepsi birbirinden özel sporcularımıza teşekkür ederim...



Anahtar Kelimeler: Namaglûp - Marmara Grubu şampiyonu oldular
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı