MYK "Dursun Mirza" dedi...

MYK

CHP'de beklenen aday açıklaması nihayet gerçekleşti. İstanbul, Ankara, İzmir'in değil Bandırma'nın gündem olduğu MYK değişim adayı "Dursun Mirza" dedi.

CHP'de beklenen aday açıklaması nihayet gerçekleşti. İstanbul, Ankara, İzmir'in değil Bandırma'nın gündem olduğu MYK değişim adayı "Dursun Mirza" dedi.

CHP'de Bandırma'nın Başkan adayı kim olacağı noktasında yaşanan gizem özellikle Şubat ayı başından itibaren hiç gündemden düşmedi.

8 Aday adayının bulunduğu CHP'de her gün ayrı yorumlar ile gündemden düşmeyen CHP'nin Başkan adayı kim olacak? sorusu sadece Bandırma'nın değil ülkenin gündemine oturduğu bugün 14.oo te başlayan parti MYK toplantısında öncelikli gündem Bandırma oldu.

8 aday, adayından 6 aday adayı sonuç odaklı gelişmeleri Bandırma'da takip ederken senaryonun baş rol oyuncuları Tolga Tosun ile Dursun Mirza, tansiyonu yüksek karar açıklamasını bizzat CHP genel merkezinde izledi.

MYK'dan çıkan değişimin ismi Dursun Mirza açıklaması Bandırma'da büyük yankı buldu.

CHP adayı Dursun Mirza, Bandırma Manşet'e yaptığı açıklamada 13 Şubat 2024 salı saat 17.00 de Cumhuriyet alanındaki parti teşkilatında yapacağı balkon konuşması ile desteğini esirgemeyen partililerine, Genel merkez tarafından yapılan anketlerde kendisi yönünde tercih kullanan tüm Bandırmalılara teşekkür edip 31 Mart  için stratejik plan ve programını açıklayacak.



OSMAN VATANDAŞ
13.02.2024 17:17:06
Proje muroje istemiyoz başkanım yolları düzelt ve kaldırım park sorununu çöz. esnafı dükkana çek. kaldırımlar işgalde.

Anahtar Kelimeler: "Dursun Mirza" ...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı