Müzik ruhun gıdasıdır.

Müzik ruhun gıdasıdır.

Şef Ahmet Rasim Güneş yönetiminde, enstrümantal müziği canlı performanslarla vatandaşlara dinletecekler.

Gönen`de, Belediye bünyesinde yeni kurulan koro enstrümantal müzik yapıyor. Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Yakar, gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri çatılar oluşturduklarını ifade ederek, “Yeteneği ve merakı olanları destekledik desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Gönen Belediyesi bünyesinde bir koro daha kuruldu. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türk Tasavvuf Müziği korolarından sonra şimdi de enstrümantal müzik yapan bir grup kuruldu.

Şef Ahmet Rasim Güneş yönetiminde çalışmalarını sürdüren grup, enstrümantal müziği canlı performanslarla vatandaşlara dinletecek. Gönen Belediyesi, sosyal, kültürel, sağlık, eğitim, spor ve ulaşım konularında attığı adımı sanatsal boyutta da gösteriyor.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ilçede yaşayan gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri çatılar oluşturduklarını belirterek, “Amacımız değişik alanlarda yeteneği ve merakı olan gençleri bir araya getirerek onları tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bizlere iletilen her türlü talep ve beklentileri inceliyor, topluma faydalı olacak her girişimi de destekliyoruz” dedi. 



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı