Mustafa Gürsoy İYİ Partiden aday, adayı

Mustafa Gürsoy İYİ Partiden aday, adayı

911 Arama Kurtarma derneği kurucu genel Başkanı Mustafa Gürsoy İYİ Partiden Belediye Başkan aday adayı oldu.

911 Arama Kurtarma derneği kurucu genel Başkanı Mustafa Gürsoy İYİ Partiden Belediye Başkan aday adayı oldu.

İyi Parti Bandırma ilçe başkanlığı bugün 2. başkan aday adayı ile tanıştı. Bir süre önce Dr. Orhan Can'ın aday adaylığını açıkladığı İYİ Partide bugün 2. başkan aday adaylığını Mustafa Gürsoy gerçekleştirdi.

Gürsoy, yaptığı açıklamada Bandırma'nın yol-kaldırım değil,  deprem önceliği olan bir kent olduğunu bu anlamda 911 olarak Üniversiteler ile yaptıkları araştırmalar sonucu ellerinde bir takım veri ve çözümleri bulunduğunu vurgulayarak, “Türkiye'nin imar yapısı Almanya'dan alındı, Almanya coğrafya olarak 3.0 ın üzerinde deprem üretmeyen bir konumda olduğu için bizim coğrafyanız ile uyum sözkonusu olmadı. Deprem kuşağındaki Türkiye için 2000 yılından itibaren Japonya'dan alınan imar yönetöelşiği uygulamaya başlandı. Dolayısı ile Bandırma'da 2000 yılında önce yapılmış olan 14 bin dolayında yapı mevcut, şimdi bir olası bir depremde can kaybının en aza indirilmesi noktasında bu konutlarda oturanlara ne yapmaları, nasıl davranmaları gerektiğini öğretmeliyiz.” dedi.

Gürsoy, partisinin aday gösterip, Bandırmalıların da kendisini Başkan seçtiği takdirde ortak akılla yönetimine talip olduğu Bandırma'nın olması gereken noktaya taşıyacağını vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Mustafa Gürsoy Partiden adayı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı