Mustafa Gönenlioğlu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Mustafa Gönenlioğlu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Bir süredir geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gören Mustafa Gönenlioğlu vefat etti.
Siyaset ve Yapı dünyasının önde gelen isimlerinden, inşaat mühendisi Mustafa Gönenlioğlu, 1983 mahalli seçimlerinde Anavatan Partisi`nden Belediye meclis üyesi olmuştu. Daha sonraki süreçte ilçe başkanlığı görevine getirilen Gönenlioğlu bir dönem de milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti.
28 Mart 2009 mahalli seçimlerinde son olarak MHP çatısı altında üç partinin bir araya gelmesi ile konsensüsün başında yer alan Mustafa Gönenlioğlu son derece başarılı bir seçim süreci geçirmesine karşın seçimleri kaybetmişti.
Yaşamı süresince siyaset ile iş dünyasını aynı paralelde sürdüren Mustafa Gönenlioğlu, birçok kez mahalli bazda yerel siyasetin üst kademelerini bir araya getirme arzusunda başarılı olamamışsa da, vefatı ile siyaset dünyasının önde gelen isimleri Haydar Çavuş camiinde bir araya geldi.
Milletvekilleri Mehmet Cemal Öztaylan, Ahmet Duran Bulut, Milletvekilleri aday adayları, Belediye başkanları İsmail Ok, Sedat Pekel, Üstün Taşdemir, Mehmet Yağcı, Kaymakam Ali Mantı, Bürokrasinin önde gelen isimleri,Erdek MHP ilçe başkanı Ayhan Güder, CHP başkanı Hüseyin Sarı ve sevenleri vardı.
Özellikle Anavatan çevresinin önde gelen isimleri Gönenlioğlunu son yolculuğunda yanlız bırakmadı.
Şehir jabristanlığındaki ebedi istirahatğahına defnedilen Mustafa Gönenlioğlu`nun taziyelerini bacanakları Mehmet Ülbe, Ethem Ozar ve mahtumları kabul etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli