Mustafa Eker, Halitpaşa'ya talip oldu.

Mustafa Eker, Halitpaşa

Erdek'in Merkez Mahallesi Halitpaşa'da Muhtar Recep Kara'ın görevi bırakması üzerine, umumi istek üzerine Mustafa Eker'i ekibini hazırlayıp çalışmalarına hız verdi.

Erdek'in merkez Mahallesi Halitpaşa'nın duayen Muhtarı Recep Kara'nın sağlık nedenlerinden dolayı aday olmaması üzerine, semtin kanaat önderleri çarşının sayılan sevilen esnafı Mustafa Eker'in etrafında toplanarak yeni dönemde Halitpaşa'nın muhtarlarını üstlenecek en uygun isim olan Mustafa Eker'in etrafında toplandılar.

Bu anlamdaki beklentilerin yüksek olması Mahalledeki esnaflığı yanı sıra ilçedeki sivil toplum kuruluşları üzerindeki sosyal etkisi ile adı öne çıkan Mustafa Eker hazırladığı muhtarlık, adaylık listesi ile mahalle halkının oylarına talip oldu.

Halitpaşa Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Eker hazırladığı seçim beyannamesinde; "İlçemiz Halitpaşa Mahallesinde 22 yıldır esnaflık yapıyorum. 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Halitpaşa Mahallesinden Muhtarlığa aday oldum.

"VATANDAŞIN TALEPLERİ DİKKATE ALINACAK"

“1979 Erdek doğumlu evli ve iki çocuk babasıyım, Doğma büyüme bir Erdekli olarak, genç ve dinamik bir yaklaşımla mahalle halkımızın 7 gün 24 saat ulaşabildiği bir Muhtarlık olacağız. Halitpaşa sakinlerinin mülki idare ve yerel yönetimlere ulaşmak istediği en yakın mercii olarak hizmet vereceğiz. Vatandaşımızın kamusal talepleri en kısa sürede yetkili mercilere iletmekle kalmayıp, bu taleplerin takibi de yapılacaktır.”

"TIPKI AİLEMİZ GİBİ ÖNEMSEYECEĞİZ"

"Güzel ilçemizin köklü mahallelerinden olan Halitpaşa Mahallemizin, yaz-kış karşılaştığı sorunların çözümü için katılımcı ve faal bir muhtarlık anlayışı sergileyeceğiz. Halitpaşa mahalle sakinlerini tıpkı ailemiz gibi önemseyeceğimiz; Güvenli, temiz ve konforlu olması için çalışacağımız konusunda taahhütte bulunduğumuzu buradan kamuoyuna duyuralım.

Yani yaşlısıyla genciyle tüm mahalle halkımız bizim ailemiz olacak. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.



Anahtar Kelimeler: Mustafa Halitpaşa' talip .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı