Musiki Korosundan muhteşem konser

Musiki Korosundan muhteşem konser

Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirip, kulakların pasını sildiler

Atatürkçü Düşünce Derneği ADD, Bandırma Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı”na ilgi yüksek oldu.

Barış Manço Kültür Merkezindeki etkinlik “10 Kasım Atatürk’ü anma” haftası dolayısı ile Kültür Merkezinin bünyesinde bulunan Melih Çınar sergi salonunda hazırlanan Ahmet Güler kolleksiyonu Atatürk resim sergisi ziyaret edildi.

Bandırma Kent Konseyi Musuki Topluluğu Şef Verda Dönmez yönetiminde Atatürk’ün sevdiği birbirinden değerli şarkıların seslendirdiği Anma programında konuşan Başkan Tolga Tosun; ‘Atatürk’ü her 10 Kasım’da özlemle anıyoruz. Fakat Atatürk’ü her an anmak çocuklarımıza en doğru şekilde aktarmamız gerekiyor. Burada “Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır” diyen ve savaşın ortasında 3997 kitap okuyarak Engin dehasıyla bizi uçurumun kenarından alan bir liderden bahsediyoruz. Atatürk’ün düşünce ve görüşlerini yaşam biçimi olarak benimseyecek gençler bizleri ileriye taşıyacak. Bu yüzden Atatürk’ü her an anmak yaşamak gerek. Bu gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: Musiki Korosundan muhteşem konser
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli