Muhtarlığı bırakan Zeki Sertgöz'den sert serzeniş!...

Muhtarlığı bırakan Zeki Sertgöz

600 Evler Mahallesi Muhtarı Zeki Sertgöz, "20 yıldır Muhtarım son 15 yılı benimde üyesi olduğum CHP belediyesi ile geçti. 2 yıldır Belediye'nin kapısını açmadım. Nereye bir hizmet yapmışlar göstersinler."

600 Evler Mahallesi Muhtarı Zeki Sertgöz, "20 yıldır Muhtarım son 15 yılı benimde üyesi olduğum CHP belediyesi ile geçti. 2 yıldır Belediye'nin kapısını açmadım. Nereye bir hizmet yapmışlar göstersinler." 

2004 yılından itibaren aralıksız 20 yıl 4 dönem 6oo Evler Mahallesi Muhtarlığını yapmakta olan Zeki Sertgöz radikal bir kararla 31 Mart Mahalli seçimlerinde aday olmadığını açıkladı.

Tecrübeli Muhtar Zeki Sertgöz’ün aday olmayacağını açıklaması üzerine bugün yaklaşık 6 bin oy potansiyeli bulunan 600 Evler’de Muhtar adayı enflasyonu gündeme geldi.

Bir biri ardına yapılan açıklamalarla 20 nin üzerinde Muhtar adayı olduğu öğrenilen 600 Evler’de Mahalle Muhtarı Zeki Sertgöz’ün radikal bir kararla aday olmadığını açıklamasının altında 3 dönem Bandırma’da söz sahibi olan CHP belediyeciliğinin olduğunu anlaşıldı.

Aynı zamanda CHP üyesi olan Muhtar Zeki Sertgöz; “Görevi bırakma gerekçem yerel yönetimlerin uygunsuz olması, mahallemize gereken önemi vermemesi, 3 dönemdir özellikle CHP’den Başkan olan adaylarımız maalesef varoş dedikleri kenar mahalleleri bizleri saf dışı bıraktı."

“Bizi Bursa’ya Karacabey’e kadar muhtaç etti. Sen Bandırma’da olan bir etkinliği bir 100 yıla, bir Kayacık’a, bir 600 Evler’e getiremiyorsan eğer senin yerel yönetimle işin yok zaten. Sosyal demokratlar paylaşımcılığı sadece sözde. Bu taleplerimiz CHP dede gündeme getirmeme rağmen herkesin derdi koltuğa oturana kadar.  

“Ne tekim, Tolga başkan zamanında Bandırma’ya hizmet verdikleri çocuklara eğlence statüsünde hayvan sevgisini aşılama maksatlı Paşakent, General Balcı Çamlığına odaklanması, bunun yanında sinema etkinlikleri yine General Balcı Çamlığında, Bunlar kendilerine mi, yapıyor bunu? Yoksa halka mı yapıyor? "

“Kayacıktaki bir çocuk G. Balcı Çamlığına veyahut ’ta 100 yıldaki çocuk Paşakent’e nasıl gitsin.”

“Önümüzde Basketbol sahası var…. Geçenlerde Mahalle, Mahalle etkinlikler yaptılar. Halktan talep istediler… Geldikleri yerde konuşmaya ben utanıyorum.” 

“Tellere bak, buraya sen ne yüzle geliyorsun?... da burada konuşma yapıyorsun… Burada yaptığın toplantıyı daha önce belirlediğin yerde yapmadın.” 

“Neden ben gelmicem dedim çünkü… Gelmicen dedim çünkü geldi buraya… Ben 2 seneden beri Belediye ye girmiyorum. Ev vergilerini bile hanımla gönderdim… Yatırsın diye kendim gitmedim.. “

31 Mart Mahalli seçimleri için 600 Evler’de yaşanan Muhtar adayı enflasyonu için ise; Ben kimlerin aday olduğunu bilmiyorum… Bir kardeşime destek açıklamasında bulundum.”  Dedi. 

Sertgöz kameranın kapanması ardından yaptığı açıklamada ise 600 Evler’e Hasan Sur, Cemal Öztaylan ve Recep Eraydın’ın dışında kimsenin bir çivi kakmadığını vurgulayarak babasının sosyal demokratlar için kullandığı cümlenin ne kadar haklı bir tespit olduğunu söyledi.



Kadir Pir
8.02.2024 09:49:10
Muhtar kendi ne yapmış onu anlatsın önce.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı