Muhtarları dinledi.

Muhtarları dinledi.

BAŞKAN MİRZA'DAN MUHTARLARLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KOORDİNASYON TOPLANTISINDA DERT DİNLEDİ.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, 54 Mahalle Muhtarlarıyla birlikte daire müdürlerinin de yer aldığı bilgilendirme ve koordinasyon toplantı düzenledi.

Bandırma Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar, mahallerinde yapılmasını istedikleri çalışmalar hakkında Başkan Mirza ile görüş alış-verişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca yeni dönemde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Mirza, yeni dönemle birlikte her bir Belediye Meclis Üyesinin sorumlu olduğu mahallelerin listesini muhtarlarla paylaştı.

Mirza,  geride kalan süre içerisinde mahallemiz konumuna dönüşen köylerimizde birçok çalışmayı yerine getirdiklerini ilerleyen dönem içinde de yol, asfalt, çocuk parkı ve çevre düzenleme çalışmaları gibi hizmetlere hız vereceklerini belirtti.

Büyükşehir yasasıyla birlikte bütçede oluşan gelir kaybının yarattığı birçok olumsuzluğa rağmen Bandırma’ya ve de tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceklerini belirten Mirza, yeni kapalı Pazar Yeri ve gündem de bulunan diğer konular hakkında görüş bildirdi. Başkan Mirza’nın konuşmasının ardından mahalle muhtarlarının tamamına yakını söz alarak mahallelerinde yapılaması gereken konular hakkında görüş bildirdi. 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı