Muhtarlara saat, Bürokratlara ziyafet

Muhtarlara saat, Bürokratlara ziyafet

AKP`nin tanınırlık zafiyeti çeken aday adayı Şekerci, yarışa kestirmeden girdi.

AKP`nin uzun uğraş ve mazeret savunmaları ile seçim yarışına dahil ettiği Recep Şekerci, bugün muhtarları ziyaret etti.

Muhtarlara eli boş gitmeyen Şekerci, Bandırma`nın geçen beş yılını boşa kaybettiğini anımsatmak amacı ile Muhtarlara üzerinde eski Bandırma Fotoğrafı bulunan duvar saatlerini hediye ederken,  kendisini tanıtmakta da bir hayli zorlandı.

AKP ile koordinasyon içinde bulunan iki muhtar dışındaki Muhtarlar AKP Başkan Aday adayı Şekerci` yi ikamet almak için geldiğini sanırken beraberindeki partililer duruma müdahale ederek Şekerci` nin Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamak durumunda kaldıkları öğrenildi.

AKP`deki aday adaylığı yarışına katılmakta geciken Şekerci, rakiplerinin kendisine tur bindirmesi nedeni ile tanınırlık kulvarını koşmak yerine kestirmeden gitmeyi uygun gördü.

Bu anlamda 2 Aralık`ta görevden istifa ettiği Eti maden kurumunun gözden uzak Asit lojmanları restorandın da geniş kapsamlı bir resepsiyon veren Şekerci, başta partinin kanaat liderleri olmak üzere, kendine destek veren Başkan aday adayları, Devlet Hastanesi yönetim çevresi, Milli Eğitim yönetim çevresi ve Müftü Çahit Çetin`in hazır bulunduğu mükellef sofrada ayran içildi fasıl dinlendi.

Kamu oyunda tanınırlığını arttırmak amacı ile yoğun bir çalışma içine giren Şekerci yabancı olduğu siyaset dünyasında yol arkadaşlarını belirlerken de stratejik destek aldığı görüldü.

Yanlış isimlerle beraber görüntü vermemeye özen gösteren Şekerci, tanıtım broşüründe hiç bir adayın uygulamadığı ayrıcalığı uygulayarak parti Başkanı Eşref Kasapoğlu ile birlikte fotoğrafını kullandı.

Şekerci, tekil broşüründe ise ``Bandırma Kaybettiği Zamanı Bizimle Kazanacak`` diyerek kentin geriye dönük 5 yıllık geçmişine atıfta bulunmayı da ihmal etmedi.



demokrat
11.12.2013 09:16:11
Recep Bey`leri pek tanımam...Ancak saatlerde saat ama...Manzaralı...Eti Maden Çiftliğinde Ali Baba`nın pardon Eti Maden İşletmeleri sosyal tesislerinde müstafi durumdaki bir müdürün o yere ücret mukabili gittiğini düşünüyorum.Yarın oraya kaç para kira ödediğini,muhtarlara neden saat verdiğini;ayranı niçin içirdiğini kesin açıklar.Söylendiği kadarıyla dürüst bir arkadaşımız olan Recep Bey oranın bir çiftlik olmadığını,kendisinin bile ücret mukabili oradan yararlandığını açıkladığı ve ıspat ettiği gün biz vatandaşlar çok seviniriz.Bizlerde kurumlarımıza kol saati bekliyoruz Sayın Başkan adayımız.Saygı ile kalın.....

bandırmalı
11.12.2013 11:08:47
tebrik etmek lazım şekerci bir maaşla iyi birikim yapmış harca harca bitmiyor...

AKP li
11.12.2013 11:14:05
Ben AKP liyim 40 yıldır siyaset yapıyorum hiç böyle alevere dalevere görmedim, Enişte Şekerci Başkan adayı, dayı cemil kırbıyık, yeğen murat gökay, enişte Gökhan Gökbulut, meclis adayı bu ne ya, askermiyiz biz askerrrr....

mustafa kurnaz
11.12.2013 11:18:21
oohhhhh ne ala ne ala... siyaset arenasında sular ısındı. bir tek kadın kolları eksik, mevlitle başlayıp fasılla devam eden geceler... oy geceler geceler heralde ilerleyen saatlerde dansözde gelmiştir..

sıddık
11.12.2013 11:20:28
muhtarlara birer saat yetmez muhtarlar yaşlı,

xxx
11.12.2013 16:29:52
Fotograf çekene bakın...

bandırmalı
11.12.2013 01:18:43
Sayın Recep Şekerci gökten zembil ile gelip Akp nin en büyük belediye başkan aday adayı. Bu siyaset te böyle birşey malesef, aaaa bu zembil olmasa Türkiye de siyaset olmaz. Zembil bir hata yapmış galiba sayın Recep Şekerci`ye memleketini sormamış galiba, bilen var mı? daha nereli olduğunu lütfetmedi!.

bandırmalı demokrat
12.12.2013 13:21:24
Hangi Parti Olursa olsun Bandırmalı bir aday Olmalı derim

12.12.2013 22:18:11
ben ak partinin bu demirel zihniyetlilerden kurtulması gerektiğine inanıyorum. başta cemal öztaylan.

şenol
11.02.2014 12:38:54
Recep Şekerci`nin etibank ta becerisi Levent`e gittiğinizde ağıldereye bakarsanız görürsünüz. o pisliğin altında manyas tan daha büyük bir mahalle yaşıyor.

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı