Muhtarlar Başkanlıkta

Muhtarlar Başkanlıkta

MAHALLE MUHTARLARINDAN NEZAKET ve TEBRİK ZİYARETİ

Ülkemizde yerel ve mahalli yöneticilerin belirlendiği 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından görevine devam eden ve yeni seçilen Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Muhtarlar adına söz alan Paşabayır Mahallesi Muhtarı Fuat Şentürk, Başkan Mirza’ya yeni görevinde başarılar dilerken, eskiden olduğu gibi yeni dönemde de uyum içinde çalışmaya devam edeceklerine inandığını söyledi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, mahalle muhtarlarının gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirti. Mirza, yeni dönemde de mahalle muhtarlarımızla uyum içinde çalışacaklarını söyledi. 

Mirza: “Bizlerin öncelikli görevi, halkımızın sorunlarını çözüm bulmak ve onları mutlu etmek. Bu amaçla yerine getirdiğimiz hizmet ve çalışmalarımızda Mahalle Muhtarlarımızın etkisi çok önemli.  Bu yeni dönemde de bir öncekinde olduğu gibi uyum ve birlik içinde çalışarak bütün mahallelerimizde halkımıza en hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.

Ziyarette yeni dönemle birlikte mahalle muhtarlarıyla ayda bir kez olmak üzere koordinasyon toplantılarını düzenlemek istediklerini belirten Mirza, bu toplantılarla mahallelerimizin ihtiyaç ve sorunlarını tespit ederek en kalıcı çözümü üretme konusunda muhtarlarımızla birlikte hareket edeceklerini söyledi.   

 

 



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false