Muhtarlar Günü Kutlanıyor

Muhtarlar Günü Kutlanıyor

?Muhtarlar Günü´ nedeniyle ilçede ve kırsal alanda görev yapan muhtarlara kahvaltı verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun yarın kutlanacak olan ?Muhtarlar Günü´ nedeniyle ilçede ve kırsal alanda görev yapan muhtarlara Eken Prestige Otel´de kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, bazı belediye meclis üyeleri ve 54 muhtar katıldı.

/resimler/2019-10/18/1553200215505.jpg

Gün nedeniyle bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun, Normalde bu organizasyonu yarın yapacaklarını hatırlatarak, "Genel başkanımızın İzmir´de olması sebebiyle programına katılacağımdan yarın aranızda olamadığım için bu özel kahvaltıyı bugün yapıyoruz. Aslında hepimiz iş ortağıyız. Birbirimize ihtiyacımız var. Bandırma´nın gelişmesinde, büyümesinde hepimizin pay sahibi olması gerekiyor.  Biz yerel yönetim olarak elimizden geldiğince sizlerle işbirliği içinde çalışıp, kentimizi güzelleştirmeyi hedefliyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmanın sözünü verdik. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, odalarımızla, borsamızla Bandırmayı bir bütün olarak düşünüp gelecek vizyonumuzu hep beraber çizmemiz gerekiyor. Sizler mahallelerinizin temsilcilerisiniz.  Sizler mahallelerinizin ihtiyaçlarını , beklentilerini bizlerden daha iyi biliyorsunuz.  Bunları da yapmak için olabildiğince bir arada olup, kaynaşıp, hizmet etmemiz gerekiyor.? ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-10/18/1553012871346.jpg

Kaymakam Günhan Yazar´da özel günde muhtarlara hitap ederek şunları aktardı:

? 1821 yılından bu yana hem Osmanlı döneminde, hem de Cumhuriyet döneminde demokrasinin en önemli dayanakları muhtarlar. İki önemli fonksiyonları var.  Bir taraftan bizlerin yani devletin en müşfik, en sıcak insanları diye bizim aracımız. Bir taraftan da vatandaşın bir ihtiyacı olduğunda onlarla bizim aramızda sıcak köprü muhtarlar. Ve bu görevi de layıkıyle yapıyorlar. Ben hepsinin tebrik ediyorum. Ben Büyükşehir ile olan iyi ilişkileri takip ediyorum. Eskisi gibi kavga ortamından beraber çalışan bir ortama geldik. İnşallah Bandırma´nın geleceği öncekinden daha iyi olacak bundan sonra. Bunu yaparken sizlerinden de desteğinizi bekliyoruz? dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Tolga Tosun muhtarlara birer hediye paketi sundu.  Ahmet PESEN

/resimler/2019-10/18/1555470062007.jpg



Anahtar Kelimeler: Muhtarlar Günü Kutlanıyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli