Muhtardan teşekkür ziyareti

Muhtardan teşekkür ziyareti

Misakça Muhtarı Ali Bayman, hizmetleri nedeni ile Başkan Dursun Mirza`ya teşekkür etti.

Misakça Mahallesi Muhtarı Ali Bayman, Misakça Mahallesi'nde yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Durusun MİRZA'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Misakça Mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dursun MİRZA'yı köyünde misafir eden Muhtar Ali Bayman, mahallede yapılan ummalı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dursun MİRZA'ya teşekkür ziyaretine geldi. Bandırma'ya yeni bağlanan Misakça Mahallesi'ni, ilçenin diğer mahallelerinden ayırmayarak, aynı özen ve hizmeti kendi mahallelerine de getirmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Muhtar BAYMAN, Köyümüzü kırsal bir görüntüden kurtarıp bir mahalle görüntüsüne kavuşturdunuz. Başta bu hizmetleri ayağımıza kadar getiren Başkanımız Dursun MİRZA'ya ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkürü borç bilirim.dedi.

Mahallede devam eden çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Dursun MİRZA: "Misakça Mahallemizde birçok çalışmayı tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bundan sonraki hedefimiz, Misakça Mahallemizde yaptığımız bu çalışmalarımızı, kentimiz geneline yayarak, ilçemize bağlanan yeni mahallelerimizde de uygulamaktır. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Muhtardan teşekkür ziyareti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false