Muhtardan anlamlı veda

Muhtardan anlamlı veda

Erdek, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Mahalle sakinlerine yazdığı veda mesajı ile esnaflık mesleğini terk etti.

Genelde Mahalle esnafı içinde seçine Mahalle Muhtarlarından Erdek zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın 30 yıllık esnaflık hayatına 31 Aralık bugün itibarı ile son verirken sosyal paylaşım sayfasından Mahalle sakinlerine yazdığı mesajla hem mahalle sakinlerinin yeni yılını kutladı, hemde Muhtarlık makamında daha aktif olabilmek adına esnaflık işine son verdiğini açıkladı.

Özellikle yaz aylarında seçkin konukların ikamet ettiği Kurbağalı bölgesinde toplumsal farkındalık oluşturacak etkinlikler yaparak adından söz ettiren Muhtar Ali Aydın bundan böyle sadece Muhtarlık yaparak hayatını sürdürecek.

Muhtar Ali Aydın sosyal paylaşım sayfasından yaptığı duyuruda; 

"(1989-2019) yılları arasında Kurbağalıdere mevkiinde çalıştırdığım sevinç market adlı işyerimi 31.12.2019 tarihi ile resmen ve fiilen kapatmış bulunmaktayım.
Esnaflık hayatım boyunca üzerimde emeği bulunan tüm kamu kurum kuruluş müdür amir ve tüm birimlerine canı gönülden teşekkür ederim."
"30 yılı aşkın bir süredir beni bugünlere getiren mahalle sakinlerime ebediyete intikal etmiş büyüklerimi rahmet ve saygıyla anıyor, mahallemde ikamet eden tüm komşularıma yazlık - kışlık demeden her birine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim."

"Bilmeden farkında olmadan birinizi kırdıysam affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal ediniz. Hepinizi çok seviyorum.
2020 yılının hepimize sağlık ve sıhhat getirmesi dileklerimle.."
               ZEYTİNLİ MAHALLE MUHTARI
                            ALİ AYDIN



Anahtar Kelimeler: Muhtardan anlamlı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu