Motor sezonu için kötü başlangıç

Motor sezonu için kötü başlangıç

Havalar ısındı, Motorlar fora, Kazalar bir birini izliyor

Yaz sezonun vazgeçilmez ulaşım aracı Motorlar havaların ısınması ile birlikte çıktığı yollarda kazalar bir birini izledi.

Direksiyon tutmaktan öte teknik özelliklerini, performansını, diks firen fonksiyonu, tırmanış ve inişlerdeki tutunma mukavemeti, dönüşlerde uygulanacak yatışlar gibi birçok özelliklerini kavrayana dek sürüş teknikleri dersi alınması gereken motorlara doğrudan binenler kaçınılmaz kazaların kurbanı oluyor.

Önceki akşam Ocaklar'da yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kıran Muhasebeci Adnan Yener, ardında bulunan yeğeni ile birlikte düşerek yaralanması sonucu önce Erdek, ardından Bandırma, daha sonra ise Balıkesir Atatürk Şehir hastanesine sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Bir Motor kasasıda akşam saat 22.40 sularında meydana geldi. Ocaklar'dan Erdek' gelen Erkan Elitok 10 ACL 237 plaka sayılı motoru ile Sahil Mahallesi 18 Sokak ile Çevre yolu kavşağında virajı alamayarak şerampole uçtu.

Kaza yerine ulaşan 112 ambulansı Erkan Elitok'u kaza mahallindeki ilk müdahalenin ardından Erdek Neyyire & Sıtkı Devlet hastanesine sevk etti.



Anahtar Kelimeler: Motor sezonu başlangıç
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli