Motor kazası can aldı

Motor kazası can aldı

Erdek’te meydana gelen Motor kazasında (27) yaşındaki Umut Şahin kamyonet ile çarpışmanın etkisi ile fırladığı kaldırıma başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Erdek’te meydana gelen üzücü ölümlü kaza 23 Mayıs Salı saat 12.00 sularında meydana geldi.

“Masal” adı altında inşaat dekorasyon işleri yapan Umut Şahin (27)  10 AIZ 187 plaka sayılı Motoru ile öğle yemeği için Alaattin Mahallesi Denizciler sokak’tan evine giderken,  Çetin sokaktan aşağı inen Mehmet Ali E. (40) idaresindeki 06 BYC 077 plaka sayılı kamyonet ile Zeytin kooperatifi kavşağında çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisi ile motordan fırlayarak başını yol kenarındaki beton tretuvara çarpan Umut Şahin (27) kaza yerine ulaşan 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesindeki müdahale genç adam Umut Şahin’i yaşama döndürmeye yetmedi.

“Masal” dekorasyon adı altında iş yapan aslen Gümüşhane nüfusuna kayıtlı Umut Şahin (27) nin vefatı Erdek te üzüntü ile karşılandı. Kazaya karışan 06 BYC 077 plaka sayılı kamyonet’in sürücüsü Mehmet Ali E. (40) dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu neden olduğu kazada bir kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesi ile polisçe gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Umut Şahin (27) nin cenazesinin ise 24 Mayıs Çarşamba günü ikindi namazına müteakiben Erdek çarşı camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatğahına defnedilecek. Merhuma Allahtan rahmet acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: Motor kazası
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı