Motor faciaları bitmiyor.

Motor faciaları bitmiyor.

Kaskımla güvendeyim seminerine gelse idi bu kazayı yaşamayacaktı.





Haber-Fotoğraf  Hakan ÇAPAR

İlçe Trafik şube müdürlüğü tarafından OMM ile ortaklaşa gerçekleştirilen ``Kaskımla güvendeyim`` seminerine katılan Motor sürücüleri, Hem teorik, hemde tatbiki olarak gördükleri eğitim ile yaşama olan bağlılığın ne denli risk altında bulunduğunu görme imkanı bulmuşlardı.

Oto sürücülerinin dikiz aynasından Motorlu sürücüleri görme olasılığının çok az ve bu nedenle de Motor sürücülerinin sürekli Oto sürücüleri tarafından görülmediklerini düşünmeleri ön koşul olarak belirtilmişti.

İşte bu üzerine basılarak izah edilen tarif bugün saat 11.30 sularında Kayacık`tan Kurtuluş caddesi üzerine seyreden Cüneyt Dinç isimli genç gerçekle yüz yüze kaldı.

hakan Baran isimli 10 NN 426 plaka sayılı sürücü arkasından gelen Motorsikleti görmedi, Sinyalini yaktı Kayacık caddesinden Celal Atik caddesine dönecekti ki, Arkasından gelen büyük bir gürültü ile durdu.

10 NE 985 plaka sayılı Motorbisiklet elbette duramadı ve arka sol,ön sol kapıları sıyırarak yaklaşık 20 metre sürüklendi.
Kazada başını asfalt`a çarparak yaralanan motor sürücüsü Cüent Dinç kaldırıldığı devlet hastanesinde tedavi altına alındı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli