Motor kazalarında büyük artış oldu

Motor kazalarında büyük artış oldu

Motor kazaları, araç kazalarının önüne geçti.

Mevsim koşulları ve Bandırma´da trafik yoğunluğundaki artış, Motor kazalarını araç kazalarının önüne geçirdi.

17 Eylül Mahallesi ile İhsaniye mahallelerini ayrıştıran, Levent´ten gelip Liman AVM kavşağına çıkan Celal Atik caddesinde bugün ilginç bir motor kazası  meydana geldi.

Erol Kurt idaresindeki 10 ABL 540 plaka sayılı Motor, Servet Çırpan caddesinden gelip, Celal Atik caddesinden Liman AVM yönüne çıkmak isterken kavşakta yolun ortasında bulunan tretuvar´a çarparak üzerinde bulunan sürücüsünü karşı yöne fırlattı.

Aynı anda karşı yönden gelmekte olan ve bir bayanın kullandığı özel otomobil sürücüsü gökten önüne düşen motor sürücüsünü çiğnememek için gösterdiği performan psikolejisini bozdu.

Yolun ortasına düşerek başından yaralanan motor sürücüsü Erol Kurt, kaza bölgesinde bulunan trafik ekiplerinin müdahalesi ve 3 adet 112 ambulansının kaza mahalline intikali ile ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, taralı motor sürücüsüne çarpmamak için yoğun çaba sarf eden özel otomobil sürücüsü bayan bir süre sinir krizi geçirdi.

Kazayı çok yakından izleyen görgü tanıklarının beyanına göre Motor sürücüsünün ani rahatsızlanmasından kaynaklanan direksiyon hakimiyeti sonrası motorun tretuvara çarpmak sureti ile kazanın meydana geldiği belirtildi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli