MOTOCROSS`UN KALBİ GÖNEN`DE ATACAK!..

MOTOCROSS`UN KALBİ GÖNEN`DE ATACAK!..

Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motocross Pistinde yapılacak olan Türkiye Motocrss şampiyonası 4. ayak yarışlarına sayılı günler kaldı.

8-9 Ağustos 2014 (Cuma, Cumartesi) Tarihleri arasında Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motocross Pistinde yapılacak olan Türkiye Motocrss şampiyonası 4. ayak yarışlarına sayılı günler kaldı.

Hazırlıklar son sürat devam ediyor. Pistteki çalışmalarda sona gelinirken, şampiyonaya katılacak olan sporcularında Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) nin online kayıtlarında sona gelinmek üzere.

Yapılacak olan şampiyona öncesi pistin hazırlayan Memduh ŞENKALAYCI Gönen İlçe Emniyet Müdürü Ömer YILDIZ ile Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman DÖKMEN`i makamında ziyaret ederek kendilerine pistin hazırlanışı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, yapılacak şampiyonaya kendilerini davet etti.

Türkiye`nin motor sporlarında gururu Kenan Sofuoğlu’n unda katılacağı şampiyona öncesinde hazırlıklarda son noktaya gelinmek üzere.

Pist`in hazırlanmasında katkılarını esirgemeyen Gönen Belediyesine ve Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR`a teşekkür eden Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Şakir ŞENKALAYCI; "Motor sporlarını seven, gerekli donanımla mootor sporunun ne kadar güvenli olduğunu görmeleri açısında herkesi 8-9 Ağustos 2014 Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak olan Türkiye Motocross Şampiyonası 4. Ayak Yarışları için Babayaka Köyü (Mh.) yolu üzeri Sağlıklı Yaşam Köyü karşısındaki Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motocross Pistine bekliyoruz." Dedi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli