?Modern Pentathlon? altyapı çalışmaları başladı

?Modern Pentathlon? altyapı çalışmaları başladı

?Modern Pentathlon? Federasyonu temsilcisi Bandırma´da

Bandırma´da, ?Modern Pentathlon? sporunun geliştirilmesi için okullarda altyapı çalışmaları başlatıldı. Bu amaçla Pentathlon Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Millî Takım antrenörü Mehmet Yıldırım, 20 günden bu yana Bandırma´da altyapı çalışmaları yapıyor.

Eski millî atletlerden olup, 20 yıl süreyle ülkemizin çeşitli illerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevini yürüten Yıldırım, Oryantiring antrenörü, eski futbol hakemi Ertun Yıldızlı ile birlikte Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret edip, bilgi verdiler.

/resimler/2019-10/18/2230284900126.jpg

?Modern Pentathlon?un, yüzme, atletizm, atıcılık, binicilik ve eskrim sporlarını kapsadığını vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:

?20 gündür Bandırma´dayım. Okullarda çalışmalar yapıyorum. Şimdiye kadar 4 okulda, 200´e yakın yetenekli çocuğumuzu belirledik. Çalışmalarıma, Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırmalı eski millî atlet İzzettin Çalışır, Erdek Atletik Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan da destek veriyor. Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar da desteğini esirgemiyor. Okullarımızdan yetenekli gençlerimizi seçtikten sonra çalışmalarımızı öncelikle yüzme ve atletizm branşlarında başlatacağız. Büyükler için binicilik sporunu gündemimize alacağız. Bu arada Bandırma´da, 1. Kademe antrenörlük ve hakemlik kurslarını da açmayı planlıyoruz.? ÖNDER BALIKÇI



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli