Modern ?AŞK? böyle olsa gerek

Modern ?AŞK? böyle olsa gerek

Sevdiği kızın ismini Aşk köprüsüne astı, İlan- ı Aşk ile evlenme teklifinde bulundu.

Bandırma AŞK köprüsü bugün akşam saatlerinde yepyeni bir aşkın, mutlu beraberliğine tanıklık etti.

Öğle saatlerinde başlayan ?Evlilik teklifi? hazırlıkları gün boyu sürdü.  Ahmet Talşik isimli genç bir süredir arkadaşlık ettiği 17 Eylül Üniversitesi öğrencisi Derya Coşkun´a evlenme teklifi teklif etmek için adeta senaryo yazdı.

/resimler/2016-11/18/2353434714387.jpg

FİLM PLATOSU GİBİ

Son günlerde bölgemizde yaşanan film çevirme sahnelerini aratmayacak ?Evlilik teklifi? programı herkesi heyecanlandırdı. Aşk köprüsünde öğle saatlerinde başlayan hazırlıklar gün boyu sürerken, ne olacağını herkes merak etmeye başladı. Öyle ki birçok meraklı bu sahneyi kaçırmamak adına saatlerce Hayal Çay bahçesinde oturmak durumunda kaldı.

/resimler/2016-11/18/2354099246140.jpg

DERYA´SININ İSMİNİ DERYALARIN ÜZERİNE ASTI

Ahmet Talşik, kız arkadaşı derya Coşkun´a aşkını ilan etmek için onun adını sadece kalbine yazmadı. Hazırladığı pankartla Derya-Deniz mendirek içinde aşkların kilide vurulduğu AŞK köprüsüne astı.

Üzerine ?Deryam Benimle evlenir misin.? Yazan genç bununla yetinmesi, köprünün korkuluklarına gül ve balonları süslendi, evlenme teklifi afişin altına gülden kalp yapılıp içine kuru gül yaprağı dolduruldu.

Saat geldi, herkes heyecanlı idi?

Ya kız gelmezse!...

/resimler/2016-11/18/2354373465384.jpg

KORKULAN OLMADI, DERYA GELDİ?

Elbette her senaryo mutlu bitmeye bilirdi ama, Ahmet Talşik kendisinden emindi, akşam saat 17.oo gösterirken sahilin belediye iskelesi yönünden el ele iki kişi belirdi.

Hayal Çay bahçesi dönüldüğünde genç kız, kendisi için hazırlanan sürprizi fark etti ama? Artık her şey olacağına varacaktı. Heyecandan konuşmakta güçlük çekiyor, farkında olmadan eli ile gözlerini kapatarak sevinç gözyaşlarını gizlemeye çalışıyordu.

Köprüye yaklaştıkça heyecan doruğa çıktı ve devreye müzisyenler girdi. Çalan Aşk şarkısı elbette onların şarkısı idi. Ahmet, sevdiği kız Derya´nın adını Dağlara yazamasa da, Deryaların üzerine yazmıştı.

Bir biri ardına patlayan Konfetiler, maytaplar ve Şelaler, evlenme teklifi afişinin altına gelindiğinde teklif bu kez sözlü yapıldı ve Derya´nın ?evet ? cevabı alkışlar ve Ahmet´in hayatını paylaşacağı Derya´nın parmağına tek taş pırlantayı yakması tabi final sahnesi ilk dans.

Aşk köprüsünde başlayan tesadüfler, yine aynı köprünün üzerinde tescillenirken bu birlikteliğe sadece Derya ile Ahmet ortak olmadı.

Günlük, güneşlik Kasım akşamı güneşin batışını ilemeye gelen birçok aile yakından izleyip şahit oldukları manzara sonrası tebrik ve kutlama kuyruğuna girdiler.

Yazılmamış AŞK lara plato olan Aşk köprüsü, ne ilk, nede son olacak destansı AŞK lara daha çok ev sahipliği yapacak. Mutluluklar sizin oldun Derya & Ahmet

/resimler/2016-11/18/2355068466065.jpg



Anahtar Kelimeler: Modern böyle olmalı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli