Mirza, Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz``

Mirza, Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz``

Mirza, Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz``


Mirza Görevi devir aldı -1(1) paylaşan: zeki-karadeniz-332

30 Mart mahalli seçimleri ardından ilçe seçim kurulları tarafından hazırlanan mazbatalarını alarak bir bir koltuklarına oturan yeni Başkanlar kervanına bugün CHP li Bandırma Belediye başkanı Dursun Mirza`da eklendi.

Dursun Mirza meclise seçilen partili arkadaşları ile birlikte sabah saat 10.oo dolaylarında gittiği İlçe seçim kurulunda mazbatalarını almanın ardından partisi CHP ilçe başkanlığına geçti.

Mirza ve ekibi daha önceden belirlenen program dahilinde saat 14.oo te, kalabalık  bir partili grubu eşliğinde Anıt`a çelenk sundu.

CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay`ın 30 Mart zaferi noktasında yaptığı teşekkür konuşması ardından söz alan Başkan Dursun Mirza, Bandırma`nın siyasette önemli bir evrim geçirerek farklı bir sonuçla Belediye`yi üst üste 2. kez kazanma başarısını gösterdiğini, Bunda parti kademeleri yanı sıra kendisine oy veren Bandırma`lılara teşekkür ederek gerçekleştireceği hizmetlerle bu güvene layık olma gayreti içinde bulunacağını söyledi.

Mirza, genel mesajında ise Bandırma her anlamda gelişip büyüdüğünü, bu noktada gelişmişliğe paralel projelerle kentin ufkunu açacak yatırımları hayata geçirerek, Bandırma`yı Sosyal demokrasinin beşiği İzmir ve Eskişehir gibi daha üst noktalara taşıyarak, sevgi ve hoşgörü kenti yapacaklarını vurguladı.

Mirza, Bu noktada oy versin vermesin, herkesi  kucaklayıp, insan odaklı bir Belediyecilik anlayışı içinde kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyledi.

Mirza ve beraberindeki coşkulu kalabalık Meclis üyeleri önde olmak üzere Atatürk caddesinden yürüyerek Belediye`ye geldiler.

Atatürk caddesinin almadığı kalabalık Belediye`ye ulaştığında kendilerini Başkan yardımcısı Ozan Onur ve daire müdürleri dış kapıda karşıladı.

Başkan yardımcısı Ozan Onur, öncelikle seçimler süresinde kendilerine destek olan parti kademeleri ve partilileri yanı sıra, kendilerine oy veren herkese teşekkür ederken Mirza`ya ``Evine hoş geldin Başkanım....`` diyerek elindeki çiçeği takdim etti.

Mirza, Belediye girişinde önceliğini daire müdürlerinin oluşturduğu personelin elini tek tek sıkarak makama çıktı.

 

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli